Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi s-a întors din cantonament cu un bilanţ negativ: trei înfrângeri şi o victorie. Leo Grozavu se pregăteşte de play-out: "Toate echipele s-au întărit"

VIDEO | Sepsi s-a întors din cantonament cu un bilanţ negativ: trei înfrângeri şi o victorie. Leo Grozavu se pregăteşte de play-out: "Toate echipele s-au întărit"

Fotbal

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a întors în ţară, vineri dimineaţă, din Antalya (Turcia), după două săptămâni intense de cantonament, unde au susţinut patru partide de verificare.

Formaţia antrenată de Leo Grozavu nu a avut un bilanţ grozav în Antalya, acolo unde a înregistrat trei înfrângeri şi doar un singur succes. A fost învinsă de Zira (Azerbaijan, 0-2), Beroe (Bulgaria, 0-1) şi Arsenal Tula (Rusia, 0-1) şi a învins-o pe Korona Kielce (Polonia, 1-0). A fost un interval de timp scurt pentru Grozavu, care a avut la îndemână multe nume noi pe care a trebuit să le cunoască mai bine, pe terenul de joc, nu doar din sugestii, auzite şi CV-uri bogate.
 
"(Cum a fost cantonamentul?) Un cantonament util din punctul meu de vedere, chiar dacă nu a fost cuprinsă toată partea pe care am fi dorit să o cuprindem, cred că a fost util, au fost două săptămâni, ca şi durată a fost poate prea lung dar ca şi perioadă de pregătire a fost destul de scurtă. Pentru ceea ce am fost, pentru perioada de acumulări, pentru a consolida un prim 11, am avut foarte mulţi tineri pe care am dorit să îi evaluăm cât mai bine pentru a ştii pe cine ne bazăm şi în viitorul apropiat şi într-un viitor pe termen mediu sau chiar lung. (Ăsta este lotul cu care veţi rămâne?) Mai mult ca sigur. Dacă va apărea vreo noutate, se poate întâmpla şi acest lucru, dar puţin probabil, cred că ăsta va fi lotul. Orice antrenor îşi doreşte să aibă jucători cât mai buni la dispoziţie dar sunt mulţumit de lotul pe care îl am, de jucătorii pe care îi am în momentul de faţă, singura nemulţumire se îndreaptă spre faptul că am avut foarte mulţi jucătorii accidentaţi", a declarat Leo Grozavu, la sosirea pe aeroportul Otopeni.
 
Sepsi Sfântu Gheorghe a încheiat prima parte a sezonului pe locul 8, cu 28 de puncte, la şapte în spatele ultimului loc care asigură prezenţa în play-off, ocupat în acest moment de Viitorul Constanţa. Covăsnenii revin în Liga 1 pe 1 februarie, în deplasare, pe terenul celor de la FC Hermannstadt. Chiar dacă mai sunt patru etape de disputat şi 12 puncte puse la dispoziţie, se pare că tehnicianul şi-a luat gândul de la play-off şi îşi face planul pentru play-out. 
 
"Toate meciurile sunt dificile, ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte în ultima parte a sezonului regulat şi după aia sigur va începe un alt campionat, foarte dificil, cu meciuri care pe care, cu puncte neînjumătăţite, deci va fi un play out de foc. Va fi un play out destul de disputat pentru că, din ce am văzut, toate echipele s-au întărit, toate echipele mai mult ca sigur s-au pregătit bine în această perioadă, în special cele care au suferit în prima parte şi nimeni nu se poate considera liniştit ca şi participant la play out. (Pregătiţi cantonamente dure? Vă consideraţi un antrenor dur?) Cel mai dur din România. (Nu se plâng jucătorii?) Ar trebui să îi întrebaţi pe ei. Eu cred că nu sunt motive dar ei ar trebui să vă răspundă. Pentru că mi-e greu, aş fi subiectiv", a completat tehnicianul în vârstă de 52 de ani.
 

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare