Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Hermannstadt s-a terminat la egalitate. Goluri de senzaţie de ambele părţi. Vezi aici reuşitele

VIDEO | Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Hermannstadt s-a terminat la egalitate. Goluri de senzaţie de ambele părţi. Vezi aici reuşitele

Fotbal

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt. Golurile au fost marcate de Istvan Fulop, pentru gazde şi de Yazalde, pentru oaspeţi.

VIDEO | Sepsi - FC Hermannstadt 1-1

Sepsi şi Hermannstadt au terminat la egalitate meciul de la Sfântu Gheorghe. Istvan Fulop l-a învins pe Cristiano şi le-a dus pe gazde în avantaj la jumătatea primei reprize. Hermannstadt a dat lovitura imediat după reluare. Introdus la pauză, Yazalde a restabilit egalitatea. Remiza nu ajută însă prea mult niciuna din cele două echipe, care rămân despărţite de două puncte. A fost al 25-lea meci consecutiv fără victorie în deplasare pentru sibieni. Din decembrie 2018 nu au mai câştigat pe teren străin. Hermannstadt va sta etapa următoare: ar fi trebuit să joace miercuri cu Dinamo, dar meciul a fost amânat.

Echipele de start:

SEPSI: Niczuly - R. Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Fl. Ştefan - A. Achahbar, Vaşvari, I. Fulop - Dumiter, Safranko, M. Ştefănescu

Rezerve: Fejer, L. Fulop, Karanovic, Grassano, Carnat, Barisic, R. Deaconu, Velev, Csiszer


Antrenor: Leo Grozavu

HERMANNSTADT: Figueiredo - A. Vodă, Viera, I. Stoica, Opruţ - Dâlbea, R. Pires - P. Petrescu, L. Dumitriu, Cordea - A. Bălan
Rezerve: I. Pop, Luchin, Dobrosavlevici, Tătar, Buşu, Buzan, Sîntean, Yazalde
Antrenor: Vasile Miriuţă

Final de meci. 

Min. 76: Schimbare la Sepsi! A intrat Carnat, a ieşit Ştefănescu. La Hermannstadt, Bălan i-a lăsat locul lui Dobrosavlevici. 

Min. 46: GOL Hermannstadt! Oaspeţii egalează imediat după ieşirea de la vestiare. Yazalde a fost cel care a punctat pentru sibieni, la doar câteva secunde de la intrarea pe teren. 

La pauză, Yazalde a intrat în locul lui Dâlbea, la Hermannstadt. Tot la oaspeţi, Stoica i-a lăsat locul lui Luchin, iar Buşu a intrat în locul lui Cordea. 

Min. 35: Schimbare la Sepsi. A ieşit Andrei Dumiter, a intrat Lorand Fulop. 

Min. 25: GOL Sepsi! Istvan Fulop deschide scorul pentru gazde după o acţiune de excepţie a lui Sepsi. 

A început meciul. 


OSK Sepsi Sfântu Gheorghe se află pe locul 8 în play-out, cu 19 puncte, este una dintre formaţiile care nu a umblat la salariile jucătorilor în aceste vremuri pandemice şi pare una dintre cele mai solide echipe din play-out, alături de Viitorul Constanţa. Rămâne de văzut cum au gestionat această perioadă în care au avut voie să se antreneze, după ridicarea restricţiilor.

  • LIVE VIDEO | Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Hermannstadt, ora 20, pe Telekom Sport 1. Începe bătălia pentru supravieţuirea în Liga 1

De partea cealaltă, FC Hermannstadt este pe locul 9, cu 17 puncte, a trecut printr-o schimbare de acţionariat, s-a renunţat la jucătorii care nu au ajutat echipa până în acest moment, iar metamorfoza poate fi o armă cu două tăişuri.

În meciurile din sezonul regulat, Sepsi a câştigat acasă cu Hermannstadt, cu 3-0, în timp ce la Sibiu s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare