Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - U Craiova, 1-0. Umbra Craiovei, învinsă la Sfântu Gheorghe

VIDEO | Sepsi - U Craiova, 1-0. Umbra Craiovei, învinsă la Sfântu Gheorghe

Fotbal intern

Comentarii

Sepsi a câştigat meritat jocul din etapa a doua contra Craiovei, după golul marcat de Ibrahima Tande în repriza secundă. Partida a fost transmisă în direct la Telekom Sport 1 şi live text pe site-ul telekomsport.ro.

Craiova a făcut la Sfântu Gheorghe, probabil unul dintre cele mai slabe meciuri din era Mangia. Până în minutul 75, oltenii nu trăseseră pe spaţiul porţii gazdelor, iar în defensiva lor se instalase haosul încă din primele minute ale primei reprize. Sepsi în schimb a făcut un meci excelent, atât din punct de vedere tactic, cât şi la nivel de angajament.

Ibrahima Tandia a făcut diferenţa în favoarea gazdelor cu golul său din minutul 60, când a profitat de marcajul slab al lui Briceag şi de puţinul noroc necesar pentru a-l păcăli pe Pigliacelli, cel mai bun jucător al oltenilor duminică. Francezul cu origini maliene şi senegaleze a pus în repetate rânduri în dificultate apărarea oltenilor, acolo unde Gardoş, Ferreira sau Kelic nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor.

Debutanul Mihăilă n-a ieşit nici el în evidenţă în tabăra oaspeţilor, care par să acuze tot mai serios plecările lui Gustavo şi Băluţă. Oltenii adună acum 270 de minute fără gol marcat, iar în deplasarea de la Sepsi nu şi-au trecut în cont nicio ocazie serioasă de gol, în ciuda încercărilor disperate ale căpitanului Mitriţă.

Craiova a terminat partida cu doar patru şuturi expediate spre poarta lui Niczuly, doar unul dintre ele prinzând cadrul porţii. În plus, italianul Pigliacelli a avut cinci intervenţii salvatoare în faţa atacanţilor adverşi.

Un singur punct în două meciuri şi niciun gol marcat în 180 de minute de Liga 1. Iar Craiova aşteaptă transferuri!

VIDEO | Sepsi - U Craiova 1-0 (Ibrahima Tandia 60)

FINAL: Sepsi câştigă cu 1-0 după golul lui Tandia din minutul 60!

4 minute de prelungire la Sfântu Gheorghe. Patru minute de speranţe pentru olteni!

Min 80: Ocazie Sepsi! Tandia face o cursă extraordinară, îl păcăleşte pe Ferreira, dar Pigliacelli intervine din nou, salvator!

Min 78: Reacţionează şi Neagoe: îl scoate pe Fulop şi îl trimite în teren pe Florin Ştefan, un jucător defensiv, care intră însă ca mijlocaş

Min 77: Ultima schimbare la olteni: intră Bărbuţ şi iese Mateiu. 

Min 74: Primul şut pe poartă al Craiovei! Mitriţă este cel care şutează de la marginea careului, fără efect însă pe tabela de marcaj.

Min 61: Ocazie uriaşă pentru Sepsi! Craiova e în corzi! Fulop ratează din careul mic, intervenţia portarului Pigliacelli este decisivă!!

Min 60: GOOOOOOOOL Sepsi!! Tandia reuşeşte să deschidă scorul la Sf. Gheorghe. Decarul gazdelor reia cu capul în portarul Pigliacelli, însă revine şi înscrie apoi cu piciorul. Centrarea a venit de la noul intrat Hamed!

Min 57: Schimbare şi la Sepsi: Intră Simonovski, iese Daniel Prosser

Min 54: Dublă schimbare la Craiova. Tânărul de 18 ani, Mihăilă este schimbat de Mangia, la fel şi fundaşul Kelic. Intră bulgarul Zlatinski şi Glavina.

Min 47:  Schimbare la Sepsi: intră Hamed şi iese Drăghici

Min 46: S-a reluat jocul la Sfântu Gheroghe!

Pauză la Sf. Gheorghe: Sepsi a fost echipa mai periculoasă în primele 45 de minute. Craiova nu se regăseşte şi nu a tras niciodată pe poartă până la pauză! 225 de minute fără gol pentru olteni!

30 de minute în care echipa lui Mangia nu se regăseşte

Min 28: Tandia reia cu capul peste poartă! Probleme pentru defensiva oltenilor.

Min 27: Ocazie mare pentru Sepsi! Gardoş cade de lângă Tandia, centralul lasă jocul să continuie, mingea ajunge în careu la Drăghici, dar şutul său de la 10 metri este respins in extremis de fundaşul Craiovei, Renato Kelic. 

Min 16: Ocazie Craiova! Căpitanul oaspeţilor, Mitriţă centrează foarte bine din partea dreaptă, Gardoş se înalţă foarte bine, dar trimite cu capul pe lângă poarta gazdelor. 

► Un prim sfert de oră echilibrat la Sf. Gheorghe, în care ambele formaţii caută posesia. Mai multe emoţii totuşi la poarta craiovenilor.

Min 11: Ce încercare, Vaşvari! Fostul jucător de la Poli Timişoara a încercat să înscrie de la mijlocul terenului, dupa ce Pigliacelli degajase greşit.

Min 3: Ocazie Sepsi! Daniel Prosser trimite din poziţie bună peste poarta italianului Pigliacelli! Acţiunea gazdelor a plecat din degajarea portarului Niczuly

Min. 1: Start de meci pe Stadionul Muncipal din Sfântu Gheorghe!

 

Echipele de start: 

Sepsi: Niczuly - De Moura, Jovanovic, Viera, Sato - Velev, Vaşvari - Drăghici, I. Fulop, Prosser - Tandia.
Rezerve: Fejer - Ursu, Simonovski, Hadnagy, Rus, Ştefan, Hamed.
Antrenor: Eugen Neagoe.

Craiova: Pigliacelli - Kelic, Gardoş, Thiago Ferreira - Briceag, Mateiu, Cicâldău, Bancu - Mihăilă, Burlacu, Mitriţă.
Rezerve: Popescu - Popa, Borţa, Zlatinski, Şerban, Bărbuţ, Glavina.
Antrenor: Devis Mangia.


UPDATE 17:10 | Antrenorul oltenilor, Devis Mangia, surprinde în această după-amiază. Tehnicianul italian a ales să-l trimită în atac, încă din primul minut, pe Valentin Mihăilă. În vârstă de 18 ani, Mihăilă a mai jucat un singur minut la prima echipă a Craiovei, anul trecut, tot contra celor de la Sepsi, în Cupa României.

Cele două echipe au avut un debut sub aşteptări în actuala ediţie a Ligii 1. Sepsi a fost învinsă în deplasare de nou-promovata FC Hermannstadt, scor 1-0, în timp ce Craiova a remizat, scor 0-0, pe stadionul Ion Oblemenco, împotriva echipei Poli Iaşi.

Între timp, oltenii au mai realizat un transfer. Este vorba despre fundaşul central ghanez Isaac Donkor, în vârstă de 22 de ani, care şi-a început cariera la Internazionale Milano şi a evoluat ultima oară la Cesena. Totuşi, fanii Craiovei cer în continuare transferuri, Alexandru Ioniţă fiind pe buzele tuturor.

Înaintea acestui joc, formaţia din Sfântu Gheorghe a testat noua instalaţie de nocturnă, care ar putea fi inaugurată duminică, dacă afară va fi înnorat. Administratorii arenei au făcut proba pentru a se asigura că nu vor fi probleme.

În sezonul trecut, Craiova şi Sepsi s-au întâlnit de trei ori, dintre care o dată în Cupa  României, iar oltenii s-au impus de fiecare dată.

Echipele probabile:

Sepsi: Niczuly - Drăghici, Ursu, Jovanovic, Sato - Velev, Vaşvari - Hamed, I. Fulop, Tandia - Simonovski.

Craiova: Pigliacelli - R. Popa, Gardoş, Ferreira - Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu - Cicâldău, Burlacu, Mitriţă.

Afla mai multe despre: craiovasepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare