Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 1-3. Debut de vis pentru Costel Gâlcă! Oltenii urcă pe locul doi. Ivan sparge gheaţa după nouă luni

VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 1-3. Debut de vis pentru Costel Gâlcă! Oltenii urcă pe locul doi. Ivan sparge gheaţa după nouă luni

Superliga

Comentarii

La debutul lui Constatin Gâlcă pe banca Universităţii Craiova, alb-albaştrii s-au impus pe terenul lui Sepsi, scor 3-1, şi au urcat pe locul doi în Superligă, cu 34 de puncte, două mai multe decât Farul.

LIVE VIDEO  | Sepsi - Universitatea Craiova 1-3 (Ştefănescu 39/ Maldonado 16, Ivan 26, Houri 68)

Min 90+4. Meciul s-a terminat, scor 1-3.

Min 86. Ocazie pentru Sepsi! Laurenţiu Popescu se întinde şi respinge excelent reluarea lui Safranko.

Min 73. Ocazie pentru Craiova! Niczuly respinge şutul lui Elvir Koljic.

Min 68. GOOOOOOOOL CRAIOVA! Lyes Houri îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor şi reface diferenţa de două goluri pentru olteni.

Min 46. A început repriza a doua.


Min 45+3. Prima repriză s-a terminat, scor 1-2.

Min 45+2. Ocazie mare pentru Craiova! Nicuşor Bancu şutează frumos din afara careului, dar Niczuly respinge în corner.

Min 39. GOOOOOOOL SEPSI! Marius Ştefănescu transformă impecabil.

Min 37. Penalty pentru Sepsi! Marian Barbu indică punctul cu var după consultarea arbitrajului video. ”Centralul” acordă lovitură de pedeaspă pentru un henţ comis în careul oltenilor.

Min 26. GOOOOOOOL CRAIOVA! Andrei Ivan dublează vantajul oltenilor cu doar a treia sa reuşită din această stagiune.

Min 16. GOOOOOOOL CRAIOVA! Maldonado reia spectaculos în plasă, ajutat şi de o deviere. Faza este verificată de arbitrajul video pentru un posibil henţ, însă golul este valabil.

Min 1. A început meciul.


Echipele de start:

  • Sepsi OSK: Niczuly - Oroian, D. Ciobotariu, Kecskes, Fl . Ştefan - Alimi - K. Varga, Ştefănescu, Kallaku, Dumitrescu - Debeljuh
  • Rezerve: D. Moldovan, Gedo, Renţa, Aganovic, Kocsis, R. Varga, Safranko
  • CSU Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Bancu - Al. Creţu, Anzor - Baiaram, Houri, Ivan - Markovic
  • Rezerve: Lazar, Soiri, Zajkov, R. Silva, Ndong, Mateiu, Cîmpanu, Danciu, Bana, Blesa, Koljic

Sepsi şi Universitatea Craiova dau piept, sâmbătă, la Sf. Gheorghe, în primul meci al lui Costel Gâlcă pe banca tehnică a oltenilor.

Recent instalat în locul lui Ivaylo Petev, plecat din Bănie, Gâlcă trebuie să umble la moralul jucătorilor şi să "resusciteze" echipa pentru a continua lupta pentru locul 2 din clasament, care duce în preliminariile cupelor europene, mai exact Conference League.

Universitatea Craiova se află pe locul al treilea, cu 31 de puncte, la doar unul în spatele CFR-ului, care este pe doi, dar care are şi un meci în plus.

De cealaltă parte, Sepsi este pe şase, cu 27 de puncte, dar are şansa să o întreacă pe Rapid, care este pe cinci, la două lungimi în faţă.

În ultimele cinci întâlniri directe, Universitatea Craiova s-a impus de patru ori, în timp ce o singură dată a câştigat Sepsi Sf. Gheorghe.

Afla mai multe despre: live video sepsi universitatea craiovasepsi universitatea craiova live videosepsi universitatea craiova live video onlinesuperliga 

viewscnt
Articole similare