Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - Viitorul 0-0. Gazdele au ratat un penalty. Hagi a ajuns la şapte meciuri fără victorie şi fără gol marcat în Liga I

VIDEO | Sepsi - Viitorul 0-0. Gazdele au ratat un penalty. Hagi a ajuns la şapte meciuri fără victorie şi fără gol marcat în Liga Igalerie foto

Superliga

Comentarii

Primul meci al rundei cu numărul 25 din Liga 1 s-a terminat fără goluri. Cele două echipe continuă până în ultima etapă bătălia pentru un loc în mini campionatul pentru titlu.

 

FINAL | Sepsi - Viitorul 0-0

Min 63 Ratare Sepsi: Tandia trimite pe lângă poartă de la punctul cu var, Cojocaru se aruncase în partea opusă

Min 62 Penalty pentru Sepsi: Mladen îl loveşte cu piciorul în cap pe Florin Ştefan şi Bârsan dă 11 m pentru echipa lui Eugen Neagoe

Min 60 Ocazie imensă Sepsi: Tandia pătrunde pe dreapta scoate mingea în mijlocul careului de unde Rus trimite în bară 

Min 48 Accidentare Ianis Hagi: Căpitanul Viitorului iese în afara terenului după ce Viera intervine extrem de dur cu talpa pe genunchiul fotbalistul oaspeţilor

Min 23 Ocazie Sepsi: Şutul lui Mensah din afara careului este reţinut în doi timpi de Cojocaru 

Min 20 ocazie Viitorul: Mladen centrează de pe dreapta, Iacob trimite slab cu capul, incomodat şi de Gabriel Moura

Echipele de start: 

Sepsi: Fejer - De Moura, Viera, Jovanovic, Abud Omar - Ad. Rus, Karnitski - Mensah, Velev, Fl. Ştefan - Tandia
Rezerve: Niczuly - Vaşvari, Sato, Rudol, Hamed, Hadnagy, C. Popescu
Antrenor: Eugen Neagoe

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Ţîru, V. Ghiţă, De Nooijer - Artean, T. Băluţă, P. Iacob - Vînă, I. Hagi, Houri
Rezerve: Tordai - Casap, Rivaldinho, Achim, V. Ciobanu, Boboc, Calcan
Antrenor: Gică Hagi


19:00 Iarna a revenit la Sfântu Gheorghe şi gazdele fac eforturi considerabile pentru a asigura o suprafaţă de joc decentă. Gazonul a fost acoperit cu folie, pentru a-l proteja de zăpadă. Inclusiv patronul lui Sepsi a dat la lopată pentru a îndepărat zăpada de pe teren.

A nins până acum o oră la Sfântu Gheorghe, iar organizatorii au decis să îndepărteze prelata cu o oră înainte de startul partidei.


Viitorul este fără victorie de o perioadă lungă de timp şi a căzut pe locurile de play-out după cele două înfrângeri cu Astra (0-3) şi Poli Iaşi (0-1). Elevii lui Hagi sunt obligaţi să câştige pentru a mai spera că vor evolua în play-off, în această primăvară. 

  • LIVE VIDEO | Derby pentru play-off! Sepsi - Viitorul, vineri, de la 20:00, pe Telekom Sport 1 

”Un meci decisiv în deplasare unde, bineînţeles, suntem obligaţi să producem rezultat pentru a avea şanse după aceea acasă să jucăm meciul decisiv pentru a merge în play-off”, a spus Gică Hagi la conferinţa de presă.

Sepsi este pe locul 5, la egalitate de puncte cu Astra Giurgiu 36, dar cu toate acestea încă nu este sigură de play-off. Echipa antrenată de Eugen Neagoe a început cu stângul anul 2019 şi a pierdut primele două meciu, cu FC Voluntari (2-4) şi cu Dinamo (0-1), dar şi-a revenit etapa trecută, când a câştigat în deplasare, pe terenul lui Gaz Metan. 

Arbitrul Marcel Bîrsan va conduce la centru partida Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Viitorul.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sepsiviitorul 

viewscnt
Articole similare