Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO. Serena a stârnit un adevărat scandal după eliminarea de la Roland Garros. Dominic Thiem şi-a pierdut cumpătul. Cum a reacţionat

VIDEO. Serena a stârnit un adevărat scandal după eliminarea de la Roland Garros. Dominic Thiem şi-a pierdut cumpătul. Cum a reacţionat

Tenis

Comentarii

Serena Williams a atras din nou toate privirile, dar de această dată nu datorită performanţelor sale sportive, ci mai degrabă a contraperformanţei realizate la Ronald Garros.

La finalul meciului cu Sofia Kenin, pierdut de jucătoarea americană cu scorul de 6-2, 7-5, aceasta urma să susţină o conferinţă de presă în aceeaşi sală cu Dominic Thiem.

În momentul în care fostul lider mondial a sosit pentru a susţine conferinţa, austriacul a fost anunţat şi a fost invitat de către organizatori să părăsească sala deoarece americanca nu are starea necesară să aştepte.

În acel moment, finalistul de anul trecut al turneului de Mare Şlem şi-a pierdut cumpătul şi deşi a fost mutat într-o altă sală n-a mai continuat conferinţa de presă.

”Nu mai sunt doar un junior! N-am înţeles, sincer. Adică, ce dracu? Cred că e o glumă. Trebuie să plec din sală pentru că ea (n.r. - Serena Williams) îşi face apariţia? Atunci plec, nu mai stau”, a reacţionat Thiem.

Afla mai multe despre: serena williamstenisroland garros 

viewscnt
Articole similare