Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Sergio Perez, la prima victorie din carieră! Cum arată podiumul în Marele Premiu de la Abu Dhabi

VIDEO Sergio Perez, la prima victorie din carieră! Cum arată podiumul în Marele Premiu de la Abu Dhabi

Formula 1

Comentarii

O singură cursă ne mai desparte de finalul sezonului în Formula 1. Week-end-ul viitor vom merge pe circuitul de la Abu Dhabi. Până atunci însă, Sergio Perez a profitat de absenţa lui Hamilton, infectat cu noul coronavirus, şi s-a impus la Sakhir.

Penultima cursă a sezonului de Formula 1 a fost o adevărată nebunie. Sergio Perez a obţinut prima victorie din carieră într-o cursă în care podiumul a fost completat de Ocon şi de  Lance Stroll. Povestea celei mai nebune curse a anului a început cu depăşirea lui George Russel asupra coechipierului Bottas imediat după start. În spatele lor, un incident i-a scos din cursă pe Leclerc şi pe Verstappen, iar pe Sergio Perez l-a aruncat în coada plutonului.

Mexicanul nu s-a dat bătut însă şi a început să câştige poziţie după poziţie. Ceea ce părea o victorie fantastică pentru Russel la debutul pentru Mercedes s-a transformat într-un coşmar.

A trebuit să intre de două ori la boxe după ce mecanicii i-au pus cauciucurile greşite, iar când s-a apropiat din nou de prima poziţie, o pană l-a trimis din nou la standuri. Ca şi coechipierul său, Bottas a trebuit să treacă şi el de două ori pe la boxe în decurs de două tururi, lucru care a deschis drumul către un podium inedit.

Sergio Perez abţinut prima victorie din carieră, în ceea ce ar putea fi penultima sa cursă în Formula 1. Mexicanul va rămâne fără scaun la Racing Point sezonul viitor.

Afla mai multe despre: sergio perez 

viewscnt
Articole similare