Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sergio Ramos, ameninţat de cel mai puternic fotbalist din lume după gesturile din finala UCL: "Asta ţi-aş face"

VIDEO | Sergio Ramos, ameninţat de cel mai puternic fotbalist din lume după gesturile din finala UCL: "Asta ţi-aş face"
Comentarii

Atacantul englez al echipei de liga a treia Wycombe Wanderers, Adebayo Akinfenwa, a lansat o ameninaţare la adresa lui Sergio Ramos, după gesturile din finala Ligii Campionilor.

În vârstă de 36 de ani, Akinfenwa este considerat de mulţi drept cel mai puternic jucător de fotbal. La doar 1,80 înălţime, el cântăreşte peste 100 de kilograme. Britanicul s-a filmat în timp ce a a rupt o gheată de fotbal şi a avut un mesaj pentru fundaşul Realului.

"Vezi tu, Sergio Ramos, nu numai că mi-ai făcut knockout prietenul, pe Mo Salah, dar i-ai şi provocat o comoţie lui Karius. Uite, frate, nu voi juca vreodată împotriva, ta pentru că nu voi ajunge în Liga Campionilor şi eşti norocos. Dar dacă aş face-o, frate, aşa ţi-aş face!", a postat fotbalistul englez pe Twitter.

 

 

În timpul finalei Ligii Campionilor, Sergio Ramos l-a scos din joc pe Mohamed Salah, vedeta celor de la Liverpool fiind nevoită să părăsească terenul încă din minutul 30, apoi i-a aplicat o lovitură portarului Loris Karius. La scurt timp după accident, în minutul 51, Karius a repus mingea în gheata lui Karim Benzema, iar atacantul Realului a deschis scorul. Portarul a greşit şi la golul de 3-1 al madrilenilor, înscris de Gareth Bale, în minutul 83.

Portarul a fost supus unor investigaţii medicale în Statele Unite ale Americii, la Boston, unde se află în vacanţă, iar medicii au afirmat că el a suferit o comoţie cerebrală şi că impactul loviturii a fost resimţit imediat de goalkeeper-ul german.

Afla mai multe despre: ramosakinfenwaucl 

viewscnt
Articole similare