Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Sergiu Buş: ”Cu puţină şansă puteam să luăm un punct!” Mediaşul visează frumos în playoff: ”Ne dorim să nu ne oprim aici”

VIDEO Sergiu Buş: ”Cu puţină şansă puteam să luăm un punct!” Mediaşul visează frumos în playoff: ”Ne dorim să nu ne oprim aici”
Comentarii

CS Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), formaţia Gaz Metan Mediaş, în prima etapă a play-off-ului Ligii I. În urma acestui rezultat, oltenii au egalat echipa CFR Cluj în fruntea clasamentului. Clujenii joacă, luni, acasă, cu Astra Giurgiu, în prima etapă a play-off-ului.

Am pierdut, fotbalul merge înainte, mai avem multe meciuri, trebuie să ne bucurăm” a mărturisit după meci, Sergiu Buş. Atacantul Gazului a fost faultat în careu la golul marcat de medieşeni: ”Eu sunt genul de jucător care nu simulez, nu mă arunc pe jos, consider că a fost fault (n.r. - înainte de golul doi)” a spus vârful dorit de Gigi Becali la un moment dat la FCSB.

”Nu ne considerăm o echipă mică. Aşa cum am spus, ne dorim să ne bucurăm de fiecare meci, vrem să jucăm fotbalul nostru. Am dominat ultimele 30 de minute, cu puţină şansă puteam să înscriem şi să luăm un punct.  Noi ne dorim, dar până acolo trebuie să muncim zi de zi, trebuie să luăm fiecare meci în parte ca o finală. Şi de ce să nu terminăm pe locul 4? Eu nu văd de ce nu” crede Buş.

”La nivelul din România, orice e posibil. Cred că putem câştiga cu CFR, sau CFR  să se încurce cu Botoşani, care aţi văzut că joacă foarte bine... eu nu consider că există o echipă mică în playoff” a explicat Buş. Pentru atacantul medieşean şi coechipierii săi, prezenţa Gazului în playoff este considerată un vis frumos: ” Da, un vis devenit realitate, într-adevăr. Dar nu ne dorim să ne oprim aici. Am muncit, am făcut 43 de puncte, ceea ce nu a fost uşor, ar fi păcat să ne oprim aici” a încheiat golgeterul medieşenilor.

Afla mai multe despre: sergiu buş 

viewscnt
Articole similare