Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sergiu Buş, cu "simptomele" lui Adi Petre! Atacantul de la FCSB a ratat incredibil, cu poarta goală, din doar câţiva metri în partida cu FC Botoşani

VIDEO | Sergiu Buş, cu "simptomele" lui Adi Petre! Atacantul de la FCSB a ratat incredibil, cu poarta goală, din doar câţiva metri în partida cu FC Botoşani

FCSB

Comentarii

Meciul dintre FCSB şi FC Botoşani, de pe Arena Naţională, a început spectaculos. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 19, în timp ce gazdele au egalat două minute mai târziu.

VIDEO | Ratarea incredibilă a lui Sergiu Buş în FCSB - FC Botoşani

Sergiu Buş are un început slab la FCSB. Deşi asigură combinaţiile din atacul echipei antrenate de Toni Petrea, vârful venit de la Gaz Metan a marcat un singur gol, în 10 meciuri, până la partida cu FC Botoşani, de sâmbătă seară. 

Buş a fost titular împotriva moldovenilor, iar în minutul 19 a fost protagonistul unei ratări uriaşe. Atacantul a primit o minge în faţa porţii şi a trimis în bară, din doar câţiva metri, în timp ce portarul advers era ieşit de pe cadrul porţii. 

Ratarea a adus aminte de ratările mari ale lui Adrian Petre, din finalul sezonului trecut. De altfel, acele faze i-au fost fatale lui Petre, care a fost cedat la Cosenza, în Serie B. 

Cornel Dinu, despre Sergiu Buş

"Buş are nişte calităţi. E un băiat cu bun simţ. Îl depăşeşte agresivitatea comportamentală a FCSB-ului şi a Bucureştiului. E dintr-o zonă liniştită, are calităţi. Problema la el e psihică, din două aspecte. E vorba despre cum se simte în Bucureşti, în antrenament. Dacă e o schimbare faţă de ce făcea la Gaz Metan. A arătat că are forţă în joc. Tu, ca antrenor, trebuie să te întrebi dacă trebuie să stai de vorbă cu el, cu un jucător mai sensibil", a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii "Minutul 91". 

Afla mai multe despre: fcsbfc botosanisergiu bus 

viewscnt
Articole similare