Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sergiu Buş, fericit după golul marcat în poarta FCSB-ului. "A fost un gol reuşit. M-am revanşat faţă de echipă"

VIDEO | Sergiu Buş, fericit după golul marcat în poarta FCSB-ului. "A fost un gol reuşit. M-am revanşat faţă de echipă"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Sergiu Buş a marcat golul de 1-1 al celor de la Gaz Metan, duminică seară, în remiza de pe terenul celor de la FCSB, scor 2-2.

Pentru Sergiu Buş a fost golul cu numărul 10 în Liga 1, în acest sezon. Atacantul în vârstă de 27 de ani se află la ultimele sale meciuri pentru Gaz Metan, deoarece îi expiră contractul pe 30 iunie şi nu are de gând să semneze prelungirea. Fotbalistul s-a bucurat de golul marcat, însă a avut doar cuvinte de laudă la adresa advesarilor de la FCSB.

"A fost un gol reuşit, am muncit, am avut ocazii înaintea acestui gol, dar mă bucur că m-am revanşat faţă de echipă şi un punct la care nu ne mai aşteptam. FCSB nu trece printr-o perioadă bună, din punct de vedere al lotului, sunt foarte mulţi accidentaţi, chiar îmi pare rău pentru ei, am văzut că Tănase a avut un tricou pentru colegii lui. Le doresc să se facă bine şi să revină în echipă. A fost un moment bun pentru noi, am profitat de el, am luat un punct muncit şi mergem mai departe", a declarat Sergiu Buş la finalul partidei cu FCSB.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare