Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sergiu Hanca nu s-a putut abţine şi a izbucnit în lacrimi, în direct: "Trebuia să dau mai mult"

VIDEO | Sergiu Hanca nu s-a putut abţine şi a izbucnit în lacrimi, în direct: "Trebuia să dau mai mult"
Comentarii

Sergiu Hanca a marcat golul dinamoviştilor în deplasarea de la Târgu Mureş, primul reuşit de mijlocaş în acest sezon de Liga I.

Golul lui Sergiu Hanca i-a adus un punct lui Dinamo în duelul cu Hermannstadt. La finalul partidei fotbalistul de 26 de ani a izbucnit în lacrimi. 
 
"Mă bucur că am reuşit să marchez, îi dedic acest gol bunicii mele care nu este foarte bine şi azi toată ziua m-am rugat la Dumnezeu să dau un gol pentru ea, pentru că ea m-a crescut. Si chiar mă bucur că am marcat, poate e ultimul ei meci, dar cred că trebuia să dau mai mult, atât eu cât şi echipa, ca să luăm cele trei puncte astăzi. Şi ghinionul face parte din joc trebuia să fim mai inspiraţi să luăm cele trei puncte, ne vom pregăti mai  bine. Trebuie să câştigăm meciul cu Craiova este foarte important" a fost reacţia lui Hanca după meciul de la Târgu Mureş.
 
Terenul l-a încurcat şi pe Hanca, cel care a debutat în Liga I chiar pe arena Trans Sil din Târgu Mureş.
 
"Este dificil, pur şi simplu nu ştii ce ghete să foloseşti. Cu turnate aluneci, cu mixte... nu mai zic. Dar astea sunt condiţiile în momentul de faţă, atât noi, cât şi ei am jucat pe acelaşi teren. Şi trebuie să ne adaptăm condiţiilor, nu avem ce face" a mai spus fotbalistul.
 
 

Afla mai multe despre: hancabunicatârgu mureş 

viewscnt
Articole similare