Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sergiu Radu aşteaptă să vadă concentrare din partea tricolorilor mici: "Să înveţe din experienţa Poloniei" Cum explică succesul tineretului

VIDEO | Sergiu Radu aşteaptă să vadă concentrare din partea tricolorilor mici: "Să înveţe din experienţa Poloniei" Cum explică succesul tineretului

Echipa națională

Comentarii

Fostul atacant care a jucat ani buni în Bundesliga le atrage atenţia fotbaliştilor lui Rădoi înaintea ultimului meci din grupă, contra Franţei.

Naţionala va ajunge în penultimul acl al competitiei şi dacă pierde la două goluri diferenţă întâlnirea împotriva cocoşilor. Relaxarea nu ar trebui să fie cuvânt de ordine printre tricolori, consideră Sergiu Radu.   
 
"Nu suntem în semifinale să ne uităm la Polonia care se vedea cu sacii în căruţă şi la un moment nu ştiau pe unde să scoată mingile din poartă. 
Trebuie să fim mult mai atenţi, Franţa are o echipă mai bună decât celelalte, Anglia şi Croaţia. La nivelul acesta încep să fie greşeli personale mai multe, dacă vom trece peste aceste greşeli şi vom sta bine în teren va fi bine, în faza ofensivă avem de unde alege. Abia când ajungem în semifinale ne putem gândi la următorul meci. Dacă ar fi să ajungem acolo ar fi foarte frumos ar fi un obiectiv îndeplinit că se merge la JO, o experienţă extraodinară pentru aceşti copii"  spune fostul fotbalist al Rapidului. 
 
România este la un pas să ajungă din nou la turneul de fotbal de la JO după o pauză de 56 de ani. Sergiu Radu este stabilit acum în Spania şi i-a văzut pe viu pe Radu & Co în martie, când tricolorii mici au efectuat la Marbella un stagiu de pregătire. 
 
"Nu mă surprinde ce au realizat, multă lume spune ia uite-l şi pe asta,  vine acum... Eu am vazut antrenamentele acestor băieţi, am fost alături de ei, de staff, am văzut atmosfera din lot valoarea jucătorilor,  profesionalismul cu care se antrenează aceşti jucători. Au fost crescuţi bine de mici, se vede acest profesionalism pe care îl au toti, plus valoarea si calitatea lor, nu m-au surprins" mai spune cel care vrea să obţină licenţa Pro. 
 

Afla mai multe despre: sergiu raduromâniatinereteurofranţa 

viewscnt
Articole similare