Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Serie A | AC Milan nu şi-a revenit după înfrângerea din derby şi a pierdut şi cu Torino. Clasamentul actualizat din Serie A

VIDEO Serie A | AC Milan nu şi-a revenit după înfrângerea din derby şi a pierdut şi cu Torino. Clasamentul actualizat din Serie A galerie foto

Serie A

Comentarii

AC Milan a cedat şi în etapa cu numărul 5 din Serie A, în deplasare, pe terenul celor de la FC Torino.

Torino a întors spectaculos în meciul cu Milan, iar "rossonerii" sunt în criză. Meciul a început însă bine pentru oaspeţi, care au primit un penalty în prima repriză. Piatek a transformat cu precizie şi a deschis scorul.

Torino a revenit în partea a doua, cu golgheterul Belotti în prim plan. Il Gallo a reuşit să egaleze cu un şut în forţă. Peste doar patru minute s-a făcut 2-1. Acelaşi Belotti a fost la un pas de o ratare monumentală, dar s-a redresat şi a înscris. Torino e în zona cupelor europene, în timp ce Milan are doar şase puncte în cinci etape şi e abia a 13-a în clasament.

După etapa intermediară din campionatul Italiei, Inter este lider cu 15 puncte, la două lungimi în faţa rivalilor de la Juventus. Pe ultimele două locuri de Champions League se clasează Atalanta şi Napoli, iar poziţiile europene sunt completate de Cagliari şi Torino. În zona roşie a clasamentului se află Udinese (4 puncte), SPAL şi Sampdoria (ambele 3 puncte). 

Afla mai multe despre: ac milantorinoserie a 

viewscnt
Articole similare