Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO SERIE A REZUMATELE zilei. Juventus s-a împiedicat, Ştefan Radu a revenit cu succes la Lazio. Toate golurile AICI

VIDEO SERIE A REZUMATELE zilei. Juventus s-a împiedicat, Ştefan Radu a revenit cu succes la Lazio. Toate golurile AICI

Serie A

Comentarii

Juventus nu a reuşit să câştige în faţa lui Sassuolo în Serie A şi a pierdut fotoliul de lider.

Juventus a pierdut primele puncte pe teren propriu, cu Sassuolo. Bonucci a deschis scorul prin Bonucci dupp 20 de minute de joc. Bonucci şi Ramos sunt singurii fundaşi din primele 5 campionate din europa care au marcat peste douîă goluri în fioecare dintre ultimele 7 sezoane. Boga a egalat pentru Sassuolo după numai trei minute.

Şi tot oaspeţii au trecut în avantaj  imediat după pauză o gafă a lui Buffon. Şi celălalt portar, cu 23 de ani mai tânăr decât Buffon a mai scos o dată mingea din poartă, după ce Ronaldo a marcat din penalty. Juventus-Sassuolo s-a terminat 2-2.

Inter a profitat de egalul torinezilor şi a urcat pe primul loc. Lautaro Martinez a fost eroul nerrazurilor. Argentinianul a deschis scorul cu o execuţie superbă la finalul primului sfert de oră. În finalul primei părţi, Martinez a mai înscris o dată şi a ajuns la 13 goluri stagionale în toate competiţiile. În partea a doua, SPAL a revenit prin Valoti, dar Inter s-a impus şi are parte de cel mai bun start de sezon din istorie.

Layio a ajuns la şase victorii consecutive în Serie A după victoria fără emoţii cu Udinese. Cu Ştefan Radu revenit în primul unsprezece, Imobile a reuşit o dublă în prima parte şi a ajuns la 15 reuşite stagionale, cu care este lider autoritar în clasamentul marcatorilor. În finalul primei părţi, Luis Alberto a stabilit scorul final, tot din penalty.

Napoli rămâne în afara locurilor de cupe europene după meciul de acasă cu Bologna. Llorente a deschis scorul pentru echipa lui Ancelotti înainte de pauză, dar echipa lui Mihajlovic, încă absent, a revenit în partea a doua. Suedezul Olsen a egalat, iar Sansone a dus toate punctele pentru oaspeţi. Napoli a rămas fără victorie de opt meciul.

Milan a pus capăt unei serii de trei meciuri fără succes. Rossonerii s-au impus la Parma, după un gol al luiTheo Hernandez, venit în urma unei gafe colective a defensivei gazdelor. Milan este prima în a doua jumătate a clasamentului lui Serie A.

 

Afla mai multe despre: juventusserie a 

viewscnt
Articole similare