Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Sevilla a ratat Supercupa Europei în minutul 88. Intervenţie fabuloasă a lui Manuel Neuer în faţa lui En-Nesyri

VIDEO Sevilla a ratat Supercupa Europei în minutul 88. Intervenţie fabuloasă a lui Manuel Neuer în faţa lui En-Nesyri
Comentarii

Bayern Munchen, deţinătoarea Ligii Campionilor, a câştigat Supercupa Europei pentru a doua oară în istoria sa, după ce a învins, joi, la Budapesta, cu scorul de 2-1, după prelungiri, formaţia FC Sevilla, deţinătoarea Ligii Europa.

La finalul celor 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1, doar că în minutul 88, En-Nesyri de la Sevilla a scăpat singur cu Manuel Neuer.

Portarul german a găsit cumva o soluţie salvatoare în această situaţie, iar Bayern a scăpat de un gol marcat de adversar, foarte târziu în meci.

Misiunea bavarezilor a fost mai uşoară în prelungiri, când Javi Martinez a marcat golul doi al echipei sale în minutul 104 şi a adus trofeul la Munchen. 

FC Sevilla a deschis scorul în minutul 13, prin Ocampos, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată după un fault al lui Alaba asupra lui Rakitici. Bayern Munchen a egalat prin Goretzka, care a înscris din pasa lui Lewandowski. Meciul a fost arbitrat de englezul Anthony Taylor, ajutat de asistenţii Gary Beswick şi Adam Nunn, compatrioţi de-ai săi, iar rezervă a fost israelianul Orel Grinfeeld.

Afla mai multe despre: manuel neuerbayern munchen 

viewscnt
Articole similare