Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sevilla, aproape de un nou trofeu Europa League! Manchester United a dominat meciul, dar Bounou a fost îngerul andaluzilor. Vezi AICI toate golurile

VIDEO | Sevilla, aproape de un nou trofeu Europa League! Manchester United a dominat meciul, dar Bounou a fost îngerul andaluzilor. Vezi AICI toate golurile

UEFA Europa League

Comentarii

Sevilla a învins-o pe Manchester United, scor 2-1 şi s-a calificat în finala UEFA Europa League. Luni se va decide şi a doua finalistă, dintre Inter Milano şi Şahtior Doneţk.

VIDEO | Sevilla - Manchester United 2-1 (Suso 26, de Jong 77 / Fernandes 9)

Specialista Europa League va juca din nou în finală, pentru a şasea oară în istorie. Andaluzii au eliminat-o pe Manchester United, chiar dacă diavolii au marcat primii. Rashford a scos o lovitură de la 11 metri în minutul şapte, iar Bruno Fernandes a înscris şi a ajuns la opt goluri marcate în acest sezon de Europa League. Sevilla a revenit repede pe tabelă. Suso a marcat din centrarea excelentă a lui Reguillon. Martial a prins apoi un şut senzaţional, dar mingea a trecut puţin peste poarta apărată de Bono. DIavolii i-au înghesuit în propriul careu pe spanioli în startul părţii secunde. Dar atacanţii lui Solskjaer au ratat din toate poziţiile. Greenwood şi Martial l-au exasperat pe antrenorul norvegian. Până la urmă, Sevilla a profitat de ineficacitatea englezilor, iar Luuk de Jong şi-a trimis echipa în finală, din centrarea de geniu a veteranului Jesus Navas. Andaluzii au câştigat cu 2 la 1, iar Manchester United a fost învinsă pentru prima dată în careul de aşi al unei competiţii europene, după patru finale consecutive.

ECHIPELE DE START

  • Sevilla: Bounou - Reguilon, Diego Carlos, Kounde, Jesus Navas - Jordan, Fernando, Banega - Ocampos, En-Nesyri, Suso
  • Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Williams - Fred - Greenwood, Bruno Fernandes, Pogba, Rashford - Martial

Final de meci. 

Min. 90: Partida va fi prelungită cu cel puţin şase minute. 

Min. 77: GOOOOOOL Sevilla! La una dintre puţinele ocazii ale spaniolilor, Luuk de Jong reuşeşte să înscrie. 

Min. 53: Ocazie United! Nu se opresc şansele englezilor. Martial a scăpat singur cu portarul Sevillei, dar nici de această dată nu l-a reuşit învinge. 

Min. 50: Ocazie United! Presiunea este tot mai apare. De data aceasta Bounou îi respinge reluarea lui Martial. 

Min. 46: Ocazie United! "Diavolii" au fost la un pas să marcheze golul doi imediat după, dar Bounou a apărat şutul lui Greenwood. 

Min. 45+1: Ocazie United! Bruno Fernandes şi-a încercat norocul de la distanţă, dar Bounou a boxat şutul portughezului. 

Min. 33: Ocazie United! Martial a primit o pasă excelentă, la firul ierbii, dar a ales să şuteze din prima şi balonul s-a dus peste poartă. 

Min. 26: GOOOOOL Sevilla! Apărarea lui United a clacat, iar Suso a egalat pentru spanioli. 

Min. 9: GOOOOOL Manchester United! Bruno Fernandes execută impecabil lovitura de pedeapsă. 

Min. 7: Penalty pentru Manchester United! Rashford a fost faultat în careu de Diego Carlos. 

A început meciul. 


Sevilla a ajuns in extremis în penultimul act al Europa League. Echipa lui Lopetegui a învins-o în sferturi pe Wolves, scor 1-0, golul decisiv fiind marcat de Lucas Ocampos în minutul 88. Partida s- a jucat la Duisburg, acolo unde andaluzii au jucat şi cu AS Roma, în optimi. Sevilla s-a impus atunci cu scorul de 2-0.

Spaniolii au avut cele mai mari emoţii în 16, atunci când au eliminat-o cu dificultate pe CFR Cluj. După 1-1 în Gruia şi 0-0 pe Ramon Sanchez Pizjuan, Sevilla s-a calificat graţie golului marcat în deplasare.

Indiferent de unde se vor opri în Europa League, fotbaliştii lui Julen Lopetegui are asigurată prezenţa în sezonul viitorul de Champions League. Sevilla a terminat pe locul 4 în LaLiga, la egalitate de puncte cu ultima ocupanta a podiumului, Atletico Madrid, şi la zece puncte deasupra lui Villarreal.

Sevilla este specialista Europa League. Andaluzii au nu mai puţin de cinci astfel de trofee, record absolut. Mai mult, echipa lui Lopetegui impresionează şi prin forma de moment, Sevilla fiind invincibilă în ultimele 19 meciuri oficiale.

Sevilla - Manchester United, LIVE VIDEO, duminică, ora 22:00, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

De cealaltă parte, Manchester United s-a calificat şi mai greu în semifinalele Europa League. „Diavolii roşii” au avut nevoie de prelungiri pentru a ajunge să joace contra celor de la Sevilla. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a câştigat cu scorul de 1-0 în faţa lui FC Copenhaga, după o lovitură de pedeapsă transformată de Bruno Fernandes în minutul 95. 

Câştigătoare a ediţiei 2016-2017 de Europa League, Manchester United are ocazia să pună mâna pe primul şi singurul ei trofeu din acest sezon. În FA Cup, englezii au fost eliminaţi de Chelsea în semifinale, iar în Premier League şi-au îndeplinit obiectivul după ce au terminat pe locul 3 şi vor juca în UEFA Champions League.

Man United este şi ea una dintre echipele din Europa aflate în mare formă la această oră. Fotbaliştii lui Solskjaer au trei victorii la rând, cu Leicester, LASK Linz şi FC Copenhaga. United e invincibilă în ultimele patru meciuri oficiale disputate.

Neînvinsă în ultimele şase meciuri de Europa League şi fără gol primit în două din ultimele trei partide, Manchester are de luat o revanşă în faţa andaluzilor. În 2018, Sevilla a câştigat dubla din optimile Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: europa leaguemanchester unitedsevilla 

viewscnt
Articole similare