Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sevilla - FC Barcelona 0-0. Campioana se împiedică în Andaluzia şi poate pierde primul loc în faţa rivalei Real Madrid

VIDEO | Sevilla - FC Barcelona 0-0. Campioana se împiedică în Andaluzia şi poate pierde primul loc în faţa rivalei Real Madrid

La Liga

Comentarii

FC Sevilla a remizat, vineri seară, scor 0-0, contra Barcelonei, în etapa a 30-a din LaLiga, meci transmis în direct la Telekom Sport 1.

În urma acestei remize, FC Barcelona poate pierde primul loc în LaLiga. Catalanii au acumulat 65 de puncte şi au un avans de trei puncte faţă de Real Madrid, care o înfruntă duminică pe Real Sociedad, în deplasare. FC Sevilla rămâne pe locul al treilea, cu 52 de puncte.

Sevilla - FC Barcelona 0-0

Echipele de start:

  • Sevilla: Vaclik - Navas, Kounde, Diego Carlos, Reguilon - J. Jordan, Fernando, O. Torres - Ocampos, L. de Jong, Munir
  • Barcelona: ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, J. Alba - A. Vidal, Busquets, Rakitic - Messi, L. Suarez, Braithwaite

Min. 90+1: Sergio Reguilon, cât pe ce să deschidă scorul! Fundaşul stânga al Sevillei iroseşte o ocazie rarisimă din câţiva metri, reluând slab în braţele lui ter Stegen.

Min. 88: Şansă imensă pentru Barcelona. Jordi Alba centrează din flancul stâng, iar Luis Suarez reia de la prima bară, mingea trecând puţin peste transversala porţii lui Vaclik, care nu mai avea nicio şansă dacă şutul uruguayanului prindea spaţiul porţii.

Min. 83: Încă o acţiune bună a lui Ocampos. Fotbalistul Sevillei pătrunde în dreapta şi şutează la colţul scurt, dar ter Stegen are o nouă intervenţie solidă.

Min. 73: Ocazie mare şi pentru Barcelona. Leo Messi trimite din nou periculos din lovitură liberă, dar Vaclik scoate excelent de sub transversală.

Min. 55: Ocazie pentru FC Sevilla. Jesus Navas execută rapid o lovitură liberă din dreapta, pentru Lucas Ocampos, care preia şi şutează puternic din unghi, dar ter Stegen reuşeşte să respingă.

Pauză: Sevilla - Barcelona 0-0

Min. 23: Încă o lovitură liberă executată de Messi, dar de la o distanţă mai mare. De această dată, Vaclik reţine fără probleme.

Min. 21: Pericol şi la poarta Sevillei. Messi execută bine o lovitură liberă din partea dreaptă, dar Kounde reuşeşte să respingă în corner cu capul.

Min. 11: Ocazie FC Sevilla! Kounde şutează periculos din 16 metri, iar mingea trece puţin pe lângă stâlpul din dreapta porţii lui ter Stegen.

Min. 1: A început partida pe Ramon Sanchez Pizjuan.

Barca îşi continuă marşul către titlul de campioană şi are moralul la maximum, după două victorii în două meciuri, şase goluri marcate şi niciunul primit. Dacă gruparea blaugrana ţinteşte titlul, Sevilla vrea să îşi păstreze locul al treilea, cel de UEFA Champions League. Gruparea andaluză a revenit excelent, printr-o victorie în derby-ul oraşului, cu Betis, însă a călcat greşit în etapa precedentă, atunci când a remizat cu Levante. 

REZUMAT Mallorca - Leganes 1-1 (S. Sevilla 9 / Oscar 87)

Granada - Villarreal 0-1 (G. Moreno 11)

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare