Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sevilla - Real Madrid 0-1. Galacticii, prima victorie în patru ani pe Ramon Sanchez Pizjuan. Karim Benzema a fost decisiv

VIDEO | Sevilla - Real Madrid 0-1. Galacticii, prima victorie în patru ani pe Ramon Sanchez Pizjuan. Karim Benzema a fost decisiv

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Sevilla, în ultimul meci al etapei a cincea din campionatul Spaniei.

Karim Benzema a marcat unicul gol al succesului obţinut de Real Madrid, victorie în urma căreia echipa antrenată de Zinedine Zidane încheie etapa a cincea pe locul al doilea în La Liga, cu 11 puncte, la egalitate cu liderul Athletic Bilbao. Galacticii au patru puncte avans faţă de marii rivali de la FC Barcelona.

Hazard a ieşit primul la rampă, în prima repriză, dar nu a reuşit să spargă gheaţa în tricoul galacticilor. Victoria a fost adusă de salvatorul de serviciu. Benzema a marcat al cincilea gol în cinci etape, cu o lovitură de cap din centrarea lui Dani Carvajal, iar Real a câştigat la limită.

Pentru Real Madrid, aceasta este prima victorie înregistrată pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan după patru ani şi jumătate.

VIDEO | Sevilla - Real Madrid 0-1 (K. Benzema 64)

Min. 88: Chicharito reuşise să înscrie din apropiere, dar golul atacantului mexican este anulat pe motiv de ofsaid.

Min. 64: GOL Real Madrid! Benzema a deschis scorul cu o lovitură perfectă de cap, din centrarea ideală a lui Dani Carvajal, din flancul drept.

Liderul la zi din La Liga, FC Sevilla joacă duminică pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan contra formaţiei Real Madrid. Despărţite de două puncte, cele două formaţii fac parte din elita fotbalului spaniol, iar partidele dintre ele au fost mereu spectaculoase.

Madrilenii vin la Sevilla fără Marco Asensio şi Luka Modric (ambii accidentaţi), în timp ce Isco, Marcelo, Sergio Ramos, Fede Valverde şi Brahim Diaz nu sunt complet refăcuţi. Gazdele îl au pe lista posibililor indisponibili pe Nolito, fotbalist accidentat la coapsă. Staff-ul medical al echipei andaluze face reforturi deosebite pentru a-l recupera până la ora meciului.

Lopetegui vs Real Madrid

Fostul selecţioner al Spaniei, Julen Lopetegui este neînvins pe banca tehnică a Sevillei. Pentru Lopetegui, partida contra Realului este una specială, ţinând cont că el a început sezonul trecut pe banca tehnică a ”albilor”.

14 meciuri s-a aflat Lopetegui pe banca Realului, perioadă în care a câştigat 6 meciuri şi a pierdut alte 6. Real Madrid a punctat de 21 de ori în mandatul său şi a pierdut printre altele categoric El Clasico. În octombrie 2018, el a fost înlocuit cu Santiago Solari, care la rândul său i-a lăsat locul în martie lui Zinedine Zidane, omul care în trei ani a adus de trei ori UEFA Champions League la Madrid.

Sanchez Pizjuan, tărâm interzis pentru Real Madrid

Real Madrid nu a mai câştigat pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan de pe vremea lui Carlo Ancelotti.

Ultima dată când Los Merengues au câştigat pe terenul Sevillei s-a întâmplat pe 2 mai 2015, scor 3-2. Realul îl avea atunci pe Cristiano Ronaldo, cel care marca un hattrick pe terenul formaţiei pregătite de Unai Emery.

  • LIVE VIDEO ONLINE Sevilla - Real Madrid, duminică de la ora 22:00 pe Telekom Sport 2

De atunci, Real Madrid a pierdut 4 din cele 5 deplasări disputate pe terenul andaluzilor şi a remizat în Copa del Rey, pierzând însă calificarea la general.

În actuala stagiune, FC Sevilla a câştigat trei din primele 4 etape, dar nu a putut trece de Celta pe teren propriu, scor 1-1. Real Madrid, a bifat două remize consecutive cu Valladolid şi Villarreal, apoi s-a impus în faţa celor de la Levante, scor 3-2. Madrilenii au 6 goluri primite în primele patru runde, în timp ce Sevilla a încasat un singur gol.

  • LIVE VIDEO ONLINE Sevilla - Real Madrid, duminică de la ora 22:00 pe Telekom Sport 2

Partida FC Sevilla - Real Madrid va fi transmisă în direct de Telekom Sport 2, duminică de la ora 22:00. Meciul va fi comentat de Cosmin Băleanu.

Formaţii probabile

Sevilla: Vaclik; Navas, Carlos, Carrico, Reguilon; Jordan, Fernando, Banega; Torres, Jong, Ocampos

Real: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Mendy; James, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema, Hazard

Afla mai multe despre: real madrid,  

viewscnt
Articole similare