Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sfat pentru doi dintre jucătorii doriţi de FCSB: ”Trebuie să dea mult mai mult, să arate că merită să se ducă acolo!”

VIDEO | Sfat pentru doi dintre jucătorii doriţi de FCSB: ”Trebuie să dea mult mai mult, să arate că merită să se ducă acolo!”

Superliga

Comentarii

Mihai Teja confruntă în această etapă clubul la care s-a format în meseria de antrenor. Tehnicianul lui Gaz Metan a petrecut trei ani ca secund la FCSB, între 2007 şi 2010 şi acum îşi doreşte să-şi învingă fosta echipă.

Mihai Teja a debutat în meseria de antrenor secund la doar 32 de ani, când l-a asistat pe Rednic la Dinamo, însă a trecut la FCSB după numai un an şi a rămas aici timp de trei sezoane. A ţinut apoi să devină principal şi în prezent este unul dintre cei mai apreciaţi tineri antrenori.

La începutul sezonului a semnat cu Gaz Metan, una dintre revelaţiile sezonului. Acum, Mihai Teja încearcă o nouă victorie importantă şi explică modul prin care-şi va motiva jucătorii:

”Băieţii mei ştiu bine că cele mai frumoase meciuri sunt cu echipele mari şi cred că sunt determinaţi şi că vor avea atitudine. Săptămâna viitoare avem meci duminică, miercuri şi sâmbătă, cu FCSB, cu Viitorul şi cu CFR Cluj, echipe de primele locuri”, a declarat Teja.

Antrenorul lui Gaz Metan le-a gâdilat orgoliul şi jucătorilor aflaţi în vizorul FCSB-ului, Darius Olaru şi Carlos Fortes: ”Jucătorii vizaţi de Steaua trebuie să dea mult mai mult, să arate că merită să se ducă acolo, să joace din ce în ce mai bine şi să fie cei mai buni. Doar aşa poţi ajunge la echipele mari, să faci performanţă, doar prin ce faci pe teren”, a mai spus Teja.

Răzvan Trif, fundaş stânga la 21 de ani, a identificat un prim punct slab al FCSB-ului, faptul că nu joacă în faţa propriilor suporteri, ci la Piteşti: ”Este un avantaj faptul că nici Steaua nu are o casă, iar noi avem şansa noastră. Mergem acolo să ne facem jocul, să câştigăm sau să scoatem un punct cel puţin”.

Afla mai multe despre: mihai tejafcsbgaz metan mediasliga 1olarufortes 

viewscnt
Articole similare