Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sfat pentru Rednic: "Eu aşa făceam în locul lui". Ironia lui Dănuţ Lupu

VIDEO | Sfat pentru Rednic: "Eu aşa făceam în locul lui". Ironia lui Dănuţ Lupu

Dinamo București

Comentarii

Dănuţ Lupu ar fi mizat pe tineri în această parte secundă de campionat, în locul străinilor pe care Rednic îi testează în stagiul din Antalya.

Preocupat să găsească viitoarele talente pentru clubul din Ştefan cel Mare, Dănuţ Lupu are ceva de obiectat cu privire la strategia pe care Rednic vrea să o aplice în restul sezonului. 
 
"Dacă eu eram Rednic la ora actuală, jucam cu copiii care îi are Dinamo în ogradă. A pierdut şi anul trecut, şi acum doi ani, de 5 ani tot pierde. Aşa, în 5 ani avea ocazia să facă o echipă de copii, exemplul lui Gică. Dinamo nu ar fi putut să ia jucătorii pe care i-a luat Hagi fiindcă şi Hagi la ora actuală nu mai poate să ia jucători din ţară fiindcă nu îi mai dă nimeni. Dinamo, dacă ne uităm în ultimii 3-4 ani la juniori şi la copii, a câştigat, joacă finala în fiecare an. Mai degrabă să nu se califice, să nu joace finala în fiecare an, să termine pe locul 10, dar să îmi dea doi copii la echipa mare" au fost vorbele fostei mari glorii din Ştefan cel Mare. 
 
Dănuţ Lupu le transmite fanilor să se nu mai trăiască iluziile unei mari performanţe curând. 
 
"Ce a făcut Rednic acum mie nu îmi convine, dar nu trebuie să îmi convină mie. Dacă el crede că datorită jucătorilor străini pe care îi aduce străini, nu am nimic împotrivă, îi doresc multă baftă dar îi aduc aminte că, să faci o echipă cu jucători noi îţi trebuie 3-4 luni. Deci s-a dus anul ăsta. De ce îi aduce? (n.r. reporterul: Are ca obiectiv titlul la anul) La juniori sau unde? Suntem copii acum. Eu asta nu îi înţeleg pe toţi dinamoviştii ăştia. De ce se mint? Eu vreau să apară unul şi să spună doi ani nu mai vrem nimic. Vrem să ne facem o echipă şi cu asta basta. Şi lumea nu o să-i mai critice. Ei în fiecare an vin şi spun că au şi vor să facă şi nu face nimeni nimic e cam aiurea" a fost neiertător Lupu. 
 
 

Afla mai multe despre: dinamolupurednic 

viewscnt
Articole similare