Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sfatul genial pe care i l-a dat Tănase lui Moruţan despre maşina de 100 de mii de euro :)

VIDEO | Sfatul genial pe care i l-a dat Tănase lui Moruţan despre maşina de 100 de mii de euro :)

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la FC Voluntari, scor 2-1, iar acum a revenit la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj.

"Ne interesau cele trei puncte. Suntem fericiţi că le-am obţinut şi ne-am apropiat acolo sus. (n.r. despre lupta la titlu) Noi am vorbit în vestiar, suntem încrezători. Se vor înjumătăţi şi punctele, iar noi credem că vom lua campionatul" , a declarat Florin Tănase.

Imediat după meciul pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1, Gigi Becali şi-a contestat jucătorii, în special pe Olimpiu Moruţan. Patronul roş-albaştrilor i-a reproşat mijlocaşului că nu se mai concentrează la fotbal, după ce şi-a cumpărat o maşină de 100 de mii de euro.

"I-am dat un sfat lui Moruţan. Să nu vândă maşina şi să demonstreze pe teren că acea maşină nu îl afectează cu nimic" , a continuat Tănase.

"I-am spus şi impresarului lui Moruţan: <<Băi, cumperi maşină de 100.000, tu, Moruţane!>>. De la maşină nu a jucat. Dacă el are maşină de 100.000. Ce eşti tu, mă, peşte? Seria 8 BMW... Aici e caracterul lor, e treaba lor ce fac cu banii, dar numai că se răsfrânge la meci" , declara Becali după meciul cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: fcsbsteauatanase 

viewscnt
Articole similare