Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sfatul lui Ioan Andone pentru Răzvan Lucescu: "Asta e noua provocare". Cum comentează penalty-ul neacordat cu Dinamo

VIDEO | Sfatul lui Ioan Andone pentru Răzvan Lucescu: "Asta e noua provocare". Cum comentează penalty-ul neacordat cu Dinamo

FC Voluntari

Comentarii

Ioan Andone, manager-ul general de la FC Voluntari, a vorbit după meciul pierdut cu Dinamo, 1-2, despre situaţia lui Răzvan Lucescu din Grecia, dar şi despre penalty-ul neacordat în meciul de sâmbătă seară.

Andone este de părere că Lucescu nu va pleca de la PAOK, în schimb îşi va fixa obiective mai mari în noul sezon: "Dacă are o provocare mare, un club mare, poate ar trebui, dar ştii, el, dacă îi urmăreşti cariera lui Răzvan, n-a stat puţin la fiecare. Tot timpul a stat, cunoaşte campionatul Greciei foarte bine, în al cincilea an l-a luat, putea să-l ia în al patrulea, anul trecut, dacă nu se întâmpla ce s-a întâmplat în retur. Dacă se întăreşte şi dacă îşi formează un lot să fie competitiv şi în Europa, merită să rămână. El ăsta e tipul lui, fiecare antrenor îşi creează, el e mai statornic, deci nu caută noi provocări. Noua provocare e să facă ceva în Europa, probabil, şi să câştige campionatul a doua oară contra candidatelor de la Atena. Acum, sfaturi cred că le analizează singur şi la cum îl cunosc, cred că va rămâne la PAOK, clar".

Tehnicianul în vârstă de 59 de ani nu a omis să vorbească nici despre faptul că echipa sa merita mai mult de la meciul cu Dinamo, dar cu toate că Voluntari ar fi trebuit să primească un penalty, nu a dat vina pe arbitraj: "Penalty clar, dar nu l-o fi văzut, am văzut că a dat fault în atac, probabil nu ştiu ce a interpretat că e talpă. L-am văzut şi eu în reluare, altfel era scorul dacă ne dădea penalty. Poate ratam, nu se ştie niciodată, dar eu cred că meritam un egal. Dinamo e bine, cu Nistor în formă, că fără Nistor acolo, Nistor un băiat inteligent, duce jocul lui Dinamo. Şi repriza a doua noi nu prea am fost în regulă, n-am fost concentraţi, că ocazii ne-am creat, că dacă reuşeam să înscriem primii nu pierdeam. Din păcate, cred că istoria, că şi eu când eram antrenor la Dinamo şi eu am câştigat cu şansă de câteva ori, ţin minte, şi în tur şi în retur. Uite, în istoria, de când Voluntari e în Liga I, n-are nicio victorie, niciun punct n-a luat".

Afla mai multe despre: ioan andonerazvan lucescufc voluntari 

viewscnt
Articole similare