Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sfatul lui Nicolae Dică pentru sportivi, după ce s-a vaccinat: "Teama de coronavirus dispare"

VIDEO | Sfatul lui Nicolae Dică pentru sportivi, după ce s-a vaccinat: "Teama de coronavirus dispare"

Echipa națională

Comentarii

A început oficial campania FRF, "Fotbalul se vaccinează". Luni dimineaţă, o parte a staff-ului lui Mirel Rădoi s-a prezentat la vaccinare.

Rădoi a ajuns la Institutul Cantacuzino, dar nu s-a vaccinat. Şi-a etalat în schimb Rolls Royce-ul de aproape o jumătate de milion de euro. În schimb, secundul primei reprezentative, Nicolae Dică, a mers la vaccinare.

"Este important pentru sănătatea noastră, pentru sănătatea celor din jurul nostru şi este un lucru bun pentru noi. În timp va fi mult mai bine, după o săptămână, zece zile, da, într-adevăr, va fi mai ok, dispare teama de coronavirus o perioadă lungă şi acesta e lucrul cel mai bun. Trebuie să vină şi fotbaliştii. Toţi cei care doresc să se vaccineze, să vină pentru că este bine pentru sănătatea noastră" , a spus Nicolae Dică.

A mai rămas o lună până încep meciurile oficiale ale naţionalelor. Pe 24 martie, naţionala lui Mutu debutează la Campionatul European. O zi mai târziu, naţionala mare începe campania pentru Mondial. 

Şi COSR a început campania de vaccinare a sportivilor din loturile olimpice. Echipa feminină de gimnastică a fost prima care a mers la vaccin, în frunte cu Larisa Iordache.

 

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare