Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sfatul lui Rednic pentru Nistor. Cum a comentat antrenorul dorinţa mijlocaşului de a pleca de la Dinamo: "E destul de inteligent ca să înţeleagă"

VIDEO | Sfatul lui Rednic pentru Nistor. Cum a comentat antrenorul dorinţa mijlocaşului de a pleca de la Dinamo: "E destul de inteligent ca să înţeleagă"
Comentarii

Dan Nistor speră să prindă un transfer în străinătate în vara acestui an, însă Mircea Rednic şi-a sfătuit jucătorul să mai rămână la Dinamo cel puţin un sezon.

"Voi îl pregătiţi, voi îi faceţi bagajele. Nici nu s-a pus problema de aşa ceva. Doar dacă are el vreo ofertă, dar eu nu ştiu. Să vedem oferta şi discutăm atunci. Dacă el a zis că e ultima lui şansă... Eu nu am fost niciodată împotriva unui transfer dacă jucătorul era mulţumit. La noi e invers: dacă se mulţumesc clubul şi jucătorul, o să ne gândim.

Nu aş găsi un jucător ca Nistor, dar jucători sunt, nu e o problemă. Dinamo nu trebuie să stea într-un singur jucător. Este un jucător important, se găsesc soluţii, dar încă nu e cazul. Ştiu că acum nu aveţi ce să scrieţi de Dinamo. Normal că s-ar găsi un lider ca Nistor, nu e asta o problemă, dar cred că Nistor e destul de inteligent să înţeleagă că şi pentru el e bine să mai rămână un an la Dinamo" , a declarat Mircea Rednic.

La începutul acestei săptămâni, a apărut informaţia că fotbalistul de 30 de ani ar fi fost propus unor echipe din Europa şi din Asia, iar câinii ar aştepta în schimbul mijlocaşului 150.000 de euro. Nistor are 12 pase decisive în acest sezon, fiind din acest punct de vedere cel mai bun an pentru fotbalistul care a mai evoluat în străinătate la Evian TG, în Ligue I. Jucătorul s-a întors la Dinamo după o perioadă scurtă petrecută la CFR Cluj, iar în Liga I a mai evoluat pentru Pandurii, echipă de la care a şi plecat în Franţa. 

Afla mai multe despre: rednicdinamonistor 

viewscnt
Articole similare