Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Shaqiri şi Xhaka de la FCSB! Cum au râs Pintilii şi Budescu de sârbul Planic şi reacţia fundaşului după gestul controversat

VIDEO | Shaqiri şi Xhaka de la FCSB! Cum au râs Pintilii şi Budescu de sârbul Planic şi reacţia fundaşului după gestul controversat

Superliga

Comentarii

Jucătorii FCSB-ului au reluat pregătirile pentru noul sezon, dar sunt conectaţi şi cu tot ce se întâmplă la Campionatul Mondial din Rusia, iar sârbul Bogdan Planic a devenit ţinta glumelor după ce Serbia a pierdut partida cu Elveţia, scor 1-2, iar marcatorii învingătorilor, Granit Xhaka şi Xherdan Shaqiri, au sărbătorit golurilie cu un gest controversat.

Născuţi în Kosovo, regiune ce şi-a câştigat independenţa faţă de Serbia în 2008, cei doi mijlocaşi au imitat vulturul de pe steagul Albaniei după ce au înscris, un mesaj cu încărcătură politică, pentru care sârbii cer acum sancţiuni.

Iar gestul a fost preluat şi de doi dintre jucătorii FCSB - Budescu şi Pintilii - care l-au "ironizat" pe Planic la antrenamentul de astăzi.

Cei doi au imitat gestul elveţienilor şi au "fluturat" vulturul ostentativ în faţa lui Planic, care nu a părut însă deloc deranjat, ba chiar s-a distrat de minune.

  • Info | Relaţiile dintre Albania şi Serbia sunt tensionate, iar colaborarea lor prezentă este blocată de problema Kosovo, regiune populată în majoritate de albanezi. Kosovo şi-a declarat independenţa în 2008, însă Serbia nu a recunoscut noul stat.



Fără Teixeira, Gnohere şi Andrei Vlad

La antrenamentul de astăzi din Poiana Braşov al FCSB au lipsit Harlem Gnohere şi Filipe Teixeira, dar şi tânărul portar Andrei Vlad, care a fost învoit de staff-ul echipei pentru a-şi da examenul de Bacalaureat.

Afla mai multe despre: pintiliifcsbbudescuplanic 

viewscnt
Articole similare