Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Show cu Rădoi, Miu şi Stelea. "Eşti o băbăciune! La cât te-ai culcat azi-noapte?" Cum s-au distrat foştii fotbalişti

VIDEO | Show cu Rădoi, Miu şi Stelea. "Eşti o băbăciune! La cât te-ai culcat azi-noapte?" Cum s-au distrat foştii fotbalişti

Special

Comentarii

Foştii fotbalişti s-au reunit cu ocazia unui eveniment caritabil, iar distracţia a fost garantată. Nu au lipsit Rădoi, Stelea, Marius Niculae şi Bilaşco.

Mirel Rădoi, Bogdan Stelea, Marius Niculae, Vlad Munteanu, Marius Bilaşco, Iulian Miu plus Cristi Balaj s-au distrat pe cinste la un eveniment caritabil. Şi-au amintit cum era pe vremuri când făceau sport zi de zi. Şi nu le-a fost deloc uşor. Stelea a fost campionul la ora de cycling. A fost echipat chiar şi cu ghete speciale. 

"Nu ştiu dacă mă mai cuprind după aia pantalonii la cum s-au umflat picioarele. Am mai fost o dată, dar nu chiar aşa de serios. Mai făceam cu băieţii, dar câte 10-12 minute, nu aşa", a declarat Rădoi pentru Telekom Sport. 

"E mai greu ce facem acum decât fotbalul. E un alt fel de efort şi atunci e mult mai dificil, dar e frumos. Uite ce atmosferă frumoasă e", a spus şi Iulian Miu. 

"Au fost glume de cantonament, ca să zic aşa, dar mă bucur că am reuşit să ne întâlnim, chiar am fost patru din generaţia '81, cred că Adi Boingiu ar fi mândru dacă ne-ar fi văzut.  Am fost invidios pe adidaşii lui Stelică de cycling, i-am zis să mi-i dea şi mie să-i iau la LOFT vineri, nu a vrut. Ne-a obişnuit să înoate, să alerge, e fit, aşa că este o lecţie pentru toţi ", a declarat Vlad Munteanu. 

Afla mai multe despre: rădoimiumaricasteleabilaşco 

viewscnt
Articole similare