Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SHOW în campionatele tari din Europa! Toate rezumatele zilei se văd AICI. Barca s-a distrat cu Valencia, Juve s-a împiedicat la Firenze

VIDEO | SHOW în campionatele tari din Europa! Toate rezumatele zilei se văd AICI. Barca s-a distrat cu Valencia, Juve s-a împiedicat la Firenze

Bundesliga

Comentarii

Fotbal spectacol sâmbătă la Telekom Sport. Meciuri unul şi unul din Italia, Spania şi Germania au fost transmise în direct de posturile noastre de televiziune.

Germania - Bundesliga

Cele patru reprezentante ale Germaniei în grupele Champions League s-au luptat între ele în etapa a patra din Bundesliga. Duelul dintre Leipzig şi Bayern s-a încheiat la egalitate. Bavarezii au deschis repede scorul. Muller i-a pasat excelent lui Lewandowski, iar polonezul l-a învins pe Gulacsi. Gazdele au restabilit egalitatea în prelungirile primului act. Forsberg a şutat imparabil dintr-o lovitură de la 11 metri. A fost festival de ocazii după pauză. Torpila lui Sabitzer a fost respinsă extrem de greu de Neuer. Apoi, şutul lui Coman a fost deviat în bară. La poarta cealaltă, Werner a ratat singur cu Neuer, iar la ultima fază bavarezii au fost foarte aproape să dea lovitura. Sule a trimis însă în bară, iar Leipzig - Bayern s-a încheiat 1 la 1.

Borussia Dortmund a arătat fantastic la primul meci de după pauza competiţională. Echipa antrenată de Lucien Favre a fost de neoprit, iar Leverkusen nu a avut nicio şansă. Paco Alcacer a deschis scorul din pasa lui Achraf, după aproape o jumătate de oră de joc. Borussia s-a dezlănţuit după pauză. Sancho l-a servit excelent pe Reus, iar atacantul german a făcut 2 la 0. Vicecampioana a mai punctat de două ori în ultimele zece minute. Guerreiro a înscris şi el în poarta nefericitului Hradecky, iar Reus a reuşit dubla. Partida s-a încheiat 4 la 0, iar Dortmund a reuşit a cincea victorie consecutivă de pe teren propriu în faţa lui Leverkusen, cu cel puţin trei goluri marcate.

Italia - Serie A

Juventus a cedat primele puncte în acest sezon, după ce a remizat fără goluri pe terenul Fiorentinei. La primul meci cu Sarri pe bancă, Bătrâna Doamnă nu a pierdut doar două puncte la Firenze, ci şi trei jucători, toţi schimbaţi după accidentări. Douglas Costa şi Pjanic au ieşit înainte de pauză, iar Danilo după o oră de joc. La capitolul fotbal, gazdele au fost mai periculoase: Chiesa şi Ribery au avut şansa golului după gafe mari în defensiva lui Juve, dar nu au reuşit să marcheze.

Inter a avut un meci mai greu decât şi-a fi imaginat cu Udinese. Oaspeţii au rămas în 10 în finalul primei reprize, după gestul nesportiv al lui De Paul. Inter a profitat de superioritate şi a înscris. Sensi a marcat cu o execuţie spectaculoasă. În partea a doua a debutat şi Alexis Sanchez, care a trecut pe lângă golul de 2-0 în final. Inter s-a impus la limită şi este singura din Italia cu maximum de puncte după trei etape.

Spania - La Liga

Real - Levante a fost meciul lui Benzema. Nouarul francez a reuşit o dublă şi a fost autorul altor ocazii mari pentru galactici. Golurile le-a marcat într-un interval de şase minute după jumătatea primei reprize şi a ajuns la 19 reuşite în La Liga în 2019. Scorul pauzei a fost 3-0. Casemiro a înscris primul lui gol în campionat după şapte luni şi meciul părea rezolvat. Levante a dus însă scorul la 3-2 cu 15 minute înainte de final, iar ultimele minute au fost cu emoţii pentru madrileni. Întâi a înscris Borja Mayoral imediat după pauză, iar Melero a redus la un singur gol handicapul. A fost meciul de debut pentru Hazard. Al treilea celmai scump transfer al verii,Belgianul a avut o singură ocazie de gol. După două remize la rând, Real reuşeşte să câştige, iar acum se pregăteşte de super duelul de la Paris din Liga Campionilor. Miercuri pe Telekom Sport 1 se joacă PSG - Real Madrid.

Cu Messi în continuare accidentat, Barcelona a făcut spectacol cu Valencia. Pentru prima dată titular, Fati a avut nevoie de 115 secunde pentru a înscrie pe Camp Nou. Puştiul de 16 ani a făcut apoi faza din care De Jong a înscris pentru prima dată în tricoul catalanilor. Gameiro a redus din diferenţă în finalul primei reprize. În partea a doua, Pique a refăcut avantajul de două goluri al Barcelonei. Intrat în locul lui Fati, Luis Suarez a punctat la prima atingere de balon pentru 4-1. Uruguayanul a făcut dubla cu o execuţie extrem de spectaculoasă. În final a marcat şi Maxi Gomez, iar scorul final a fost 5-2 în favoarea Barcelonei.

Mai ai câteva secunde? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: bundesligaserie aprimera division 

viewscnt
Articole similare