Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Show marca Ionuţ Popa: "La prima ofertă, pa!" Mesaj pentru Dică, poezie în direct şi de ce îşi trimite jucătorii la muncă :)

VIDEO | Show marca Ionuţ Popa: "La prima ofertă, pa!" Mesaj pentru Dică, poezie în direct şi de ce îşi trimite jucătorii la muncă :)

Liga 2

Comentarii

Ionuţ Popa pleacă învingător de la Timişoara, după ce UTA s-a impus pe terenul lui ASU Poli, scor 3-1.

La final, tehnicianul de 65 de ani s-a prezentat la conferinţa de presă în formă maximă şi a stârnit hohote de râs cu discursul său.

A făcut haz de necaz pe seama problemelor financiare de la club, a recitat o poezie şi i-a dat asigurări lui Nicolae Dică: nu se află pe lista antrenorilor care îl sună pe Ionuţ Luţu să se autopropună la FCSB :).

Ionuţ Popa despre...



...problemele financiare

"De săptămâna viitoare echipa face numai două antrenamente, marţea şi joia, în rest jucătorii caută să lucreze în ată parte, la muncile câmpului, la tăiat de lemne, construcţii pentru că timpul nu este încă urât, ca să îşi facă rost de bani [...] Eu luni pot să chem vreo doi la mine la teren, să adune frunzele, să perie terenul sintetic, să facă curăţenie în vestiare, normal că îii plătesc. Cer împrumut".

... situaţia sa la Arad

"Nu pot să fac echipă la Arad şi probabil că plec. Nu am venit la Arad să fiu înjurat jumătate de an, după aceea să mă împac cu brava galerie şi să nu pot să fac echipă. Dumnezeu (n.r. trebuie să dea salariul).

Am peste 60 de ani, mi se fâlfâie mie că îmi spune cineva. Am 3 cărţi pregătite, mi se rupe mie. Am trecut de la Timişoara, unde am fost revoltat şi ajung la acel dicton Sărăcia-n fund mă împunge, eu tot fug şi ea m-ajunge.
La prima ofertă, pa!"

... dacă vrea să-i ia locul lui Dică

"Nu vrea să plece, am auzit ce a zis că sunt mulţi care îi dau telefon lui Luţu. Eu nu-i dau telefon lui Luţu".

Urmăreşte mai jos integral conferinţa lui Ionuţ Popa, după ASU Poli - UTA 1-3.

Afla mai multe despre: ionut popauta 

viewscnt
Articole similare