Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SHOW marca Petrolul în meciul cu Luceafărul Oradea. Fanii ploieştenilor i-au cerut demisia lui Grozavu chiar şi la 6-2

VIDEO | SHOW marca Petrolul în meciul cu Luceafărul Oradea. Fanii ploieştenilor i-au cerut demisia lui Grozavu chiar şi la 6-2

Liga 2

Comentarii

FC Petrolul a învins-o, pe propriul teren, cu scorul de 6-2 (3-2), pe Luceafărul Oradea, în etapa a XI-a a Ligii a II-a.

Au marcat: Chindriş '2, Lumu '8, Ţigănaşu '26, '53, Oros '62 (a), Ştefănescu '75 / Paraschiv '13, '34. În minutul 90+2, Tamuz a ratat un penalty pentru Petrolul.

Deşi gazdele s-au impus cu uşurinţă, fanii prezenţi pe Stadionul Ilie Oană au cerut în permanenţă demisia antrenorului Leontin Grozavu (VIDEO MIN. 02.05).

Petrolul a urcat pe locul 3 după acest succes, cu 22 de puncte. Sportul Sangov, cu un meci încă nedisputat, şi Academica Clinceni conduc în clasament, cu câte 24 de puncte. Luceafărul Oradea este pe locul 15, cu nouă puncte.

Tot marţi, Academica Clinceni a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (3-1), formaţia Pandurii Târgu Jiu, în primul meci al etapei a XI-a.


Petrolul a pierdut şansa să rămână pe loc promovabil după ce etapa trecută a pierdut pentru a treia oară în acest campionat. Ploieştenii pot reveni pe podium dacă vor câştiga în această seară, împotriva celor de la Luceafărul Oradea, echipă aflată exact deasupra liniei retrogradării. Bihorenii au 9 puncte, dar 4 dintre ele au fost obţinute în faţa primelor două clasate în campionat. Echipa lui Cristi Lupuţ a bătut Academica Clinceni şi a remizat cu Sportul Snagov. 

  • LIVE | Petrolul - Luceafărul Oradea, 19:30, Telekom Sport 1

Însă la Ploieşti orădenilor le va fi infinit mai greu. Petrolul a câştigat 4 dintre cele 5 meciuri jucate acasă, iar în toate aceste partide a primit un singur gol. Forţa galben-albaştrilor de pe teren propriu este invers proporţională cu ineficacitatea celor de la Luceafărul, în deplasare. Roş-albaştrii din Oradea au marcat doar o dată în cinci meciuri jucate, obţinând un singur punct. 

Afla mai multe despre: petrolulluceafărul oradea 

viewscnt
Articole similare