Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Show Piatek pe San Siro! Al cincilea meci consecutiv cu gol pentru polonez. Milan, victorie clară cu Empoli. Meci spectaculos şi în Germania. Aici ai rezumatele

VIDEO | Show Piatek pe San Siro! Al cincilea meci consecutiv cu gol pentru polonez. Milan, victorie clară cu Empoli. Meci spectaculos şi în Germania. Aici ai rezumatele
Comentarii

AC Milan şi-a consolidat poziţia a patra în Serie A după ce a trecut de Empoli, scor 3-0, în primul meci ale etapei a 25-a. În Bundesliga, Werder şi Stuttgart au remizat, 1-1 în debutul rundei a 23-a.

Milan şi Piatek sunt de neoprit în Serie A. Polonezul a marcat al cincilea gol în cinci meciuri de campionat pentru diavoli şi a deschis drumul pentru un succes categoric în meciul cu Empoli, primul al etapei a 25-a.

Golul lui Piatek a venit în repriza a doua şi a fost urmat repede şi de al doilea. Kessie a reuşit o scăriţă frumoasă la două minute de la deschiderea scorului. După un sfert de oră a marcat şi Samu Castillejo, iar Milan s-a impus cu 3-0 şi s-a apropiat la un punct de rivala Inter, ocupanta poziţiei a treia, care va juca duminică la Florenţa.

În Bundesliga, Stuttgart a început perfect meciul din deplasarea de la Bremen. Zuber a deschis scorul după numai un minut. Imediat, Mario Gomez putea face 2-0, dar nu a reuşit să-l învingă pe Pavlenka din două încercări. Ratarea s-a răzbunat la cealaltă poartă, iar Klaasen a restabilit egalitatea.
În repriza a doua, Werder a pus stăpânire pe joc, iar Nuri Sahin îşi putea aduce echipa în avantaj. Zieler a ţinut-o însă pe Stuttgart în joc. Portarul şvabilor a mai intervenit o dată magistral la lovitura de cap a lui Gebre Selassie, iar Werder - Stuttgart s-a terminat 1 la 1.
 
 

Afla mai multe despre: piatekac milanempoliwerder bremenstuttgartbundesligaserie a 

viewscnt
Articole similare