Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Show total de Crăciun în NBA, la Telekom Sport. Final nebun de meci în LA Lakers - LA Clippers. Ce a păţit LeBron James. Aici ai toate rezumatele din NBA

VIDEO | Show total de Crăciun în NBA, la Telekom Sport. Final nebun de meci în LA Lakers - LA Clippers. Ce a păţit LeBron James. Aici ai toate rezumatele din NBA

NBA

Comentarii

Conform tradiţiei, Telekom Sport v-a oferit meciuri din NBA în seara de Crăciun. Au fost trei partide spectaculoase, iar totul a culminat cu derby-ul Californiei LA Lakers - LA Clippers.

Los Angeles Lakers a pierdut al patrulea meci la rând în NBA. Lider în Conferinţa de Vest, Lakers a fost la câteva secunde de prelungiri în faţa celor de la Clippers. Era 106-109 cu mai puţin de cinci secunde rămase până la final, Le Bron trebuia să arunce de la trei puncte pentru a trimite meciul în prelungiri. A încercat, dar a fost blocat de Beverley şi Clippers au mai reuşit un coş. S-a terminat 111-106, cu Clippers pe locu 3 în Vest, iar Lakers în continuare pe primul. 

A fost duel la vârf şi în Est. Liderul a pierdut şi aici. Milwaukee Bucks a condus la trei puncte înaintea ultimului sfert, dar ultimele 12 minute au fost extrem de slabe în faţa celor de la Philadelphia 76ers. În ultimul sfert echipa din Pensylvania s-a impus la 15 puncte şi a câştigat partida, 121-109.

Tot în Est, Golden State Worriors au început din nou să câştige. După cinci înfrângeri la rând a venit  o victorie cu New Orleans Pelicans, iar acum Golden State a făcut şi o victimă importantă, Houston Rockets, echipa lui James Harden şi Russel Westbrook. Cei doi au reuşit împreună 54 de puncye, dar singuri nu au putut câştiga partida. S-a terminat 112-100, iar Warriors s-au impus în doar al optulea meci din 32 de partide disputate în acest sezon. Rockets aveau cinci victorii în ultimele şase partide. 

Rezultate NBA 

  • Toronto Raptors - Boston Celtics 102-118
  • Philadelphia 76ers - Milwaukee Bucks 121-109
  • Golden State Warriors - Houston Rockets 116-104
  • Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers 106 -111
  • Denver Nuggets - New Orleans Pelicans 100 -112

Program NBA la Telekom Sport

  • 29 decembrie, ora 00:00, Denver Nuggets - Memphis Grizzlies, Telekom Sport 1
  • 30 decembrie, ora 01:00, Toronto Raptors - Oklahoma City Thunder, Telekom Sport 1

 

Afla mai multe despre: nbatelekom sportle bron james 

viewscnt
Articole similare