Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SHOW total în Bundesliga. Bayern a bătut-o din nou pe Dortmund, Leverkusen a umilit-o pe Furth. Toate golurile sunt AICI

VIDEO | SHOW total în Bundesliga. Bayern a bătut-o din nou pe Dortmund, Leverkusen a umilit-o pe Furth. Toate golurile sunt AICI
Comentarii

Bayern s-a impus din nou în "Der Klassiker", pentru a şaptea oară la rând, cu scorul de 3-2 în deplasarea de pe terenul Borussiei Dortmund, graţie golurilor marcate de Lewandowski, de două ori, şi de Coman.

Doar patru minute au condus gazdele. Lewandowski a restabilit egalitatea. Chiar înaintea pauzei, Coman l-a învins şi el pe Kobel. Dortmund a debutat perfect şi în actul secund. Haaland a marcat cu o execuţie minunată, pentru a 11-a oară în acest sezon.

Hummels a comis henţ în careu, iar bavarezii au primit o lovitură de la 11 metri. Lewandowski a mai punctat o dată şi a ajuns la 26 de goluri marcate împotriva fostei sale echipe. În prelungiri, Tolisso a ratat cu poarta goală, Bayern s-a impus cu 3-2 şi a luat un avans de patru puncte în faţa Borussiei.

Leverkusen a distrus-o pe Furth, echipă care a obţinut un singur punct în acest sezon de Bundesliga. Patru goluri s-au marcat doar în prima repriză. Adli, Tapsoba şi Hincapie au înscris pentru gazde, în timp ce pentru oaspeţi a punctat Dudziak.

Patrick Schick a dat recital în actul secund. Atacantul ceh a marcat de patru ori în decurs de 27 de minute, performanţă pe care nu a mai atins-o niciun alt jucător în istoria lui Leverkusen. Gazdele s-au impus cu 7-1, însă nu au obţinut cea mai categorică victorie din Bundesliga. Recordul lui Leverkusen este un 9-1, împotriva lui Ulm, în 2000.

Afla mai multe despre: bayern 

viewscnt
Articole similare