Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Show total în Bundesliga! Bayern şi Dortmund, victorii la pas. Schalke a fost umilită pe teren propriu de Wolfsburg. Vezi aici toate rezultatele

VIDEO | Show total în Bundesliga! Bayern şi Dortmund, victorii la pas. Schalke a fost umilită pe teren propriu de Wolfsburg. Vezi aici toate rezultatelegalerie foto

Bundesliga

Comentarii

Penultima etapă din Bundesliga s-a văzut în direct la Telekom Sport. Bayern Munchen şi Borussia Dortmund au învins pe Freiburg, respectiv RB Leipzig, în timp ce Wolfsburg au umilit-o în deplasare pe Schalke.

  • Celelalte rezultate ale etapei din Bundesliga: Dusseldorf - Augsburg 1-1, Hertha - Leverkusen 2-0, Hoffenheim - Union Berling 4-0, FC Koln - Frankfurt 1-1, Mainz - Bremen 3-1, Paderborn - Gladbach 1-3.

Clasamentul actualizat din Bundesliga

Bayern - Freiburg 3-1

Min. 38: GOL Bayern. "Dublă" Lewandowski. Polonezul a restabilit imediat diferenţa de două goluri. 

Min. 33: GOL Freiburg. Holer a redus din diferenţă. 

Min. 24: GOL Bayern. Deja campioană, bavarezii continuă show-ul. A marcat şi Lewandowski. 

Min. 15: GOL Bayern. Kimmich a deschis scorul pentru vechia şi noua campioană a Germaniei.

RB Leipzig - Dortmund 0-2

Min. 90+3: GOL Dortmund! Leipzig a fost la un pas de egalare, dar tot Borussia a marcat. Haaland a realizat "dubla" la ultima fază a meciului. 

Min. 30: GOL Dortmund! A revenit Haaland, norvegianul a deschis scorul după 30 de minute de joc. 

Schalke - Wolfsburg 1-4

Min. 71: GOL Schalke. Prima replică oferită de gazde, Matondo a redus din diferenţă. 

Min. 70: GOL Wolfsburg. Schalke este la pământ. A marcat şi Joao Victor. 

Min. 59: GOL Wolfsburg. "Verzii" înscriu la foc rapid, de data aceasta Mbabu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. 

Min. 56: GOL Wolfsburg. Acelaşi Weghorst înscrie şi după pauză şi realizează "dubla". 

Min. 16: GOL Wolfsburg. Weghorst a deschis scorul pentru oaspeţi. 


Bayern Munchen şi-a adjudecat un nou titlu de campioană, la jumătatea acestei săptămâni, după ce s-a impus în deplasarea de la Werder Bremen, scor 1-0. Bavarezii au cucerit al optulea titlu consecutiv, iar astăzi primesc vizita lui Freiburg, una dintre echipele care au surprins în acest sezon. De altfel, după disputarea celor 32 de etape, Freiburg încă mai speră la o clasare pe un loc de cupe europene, însă palmaresul nu este de partea ei. Freiburg n-a bătut niciodată pe terenul lui Bayern Munchen, iar în meciul din tur, bavarezii s-au impus fără probleme în deplasare cu 3-1.

LIVE VIDEO | Etapă nebună în Bundesliga, astăzi, de la 16:30. Granzii Germaniei joacă la Telekom Sport. Programul complet al etapei

Un alt meci cu adevărat nebun se anunţă la Leipzig, unde se întâlnesc ocupantele locurilor 2 şi 3. Trebuie menţionat faptul că, înainte de pandemia de coronavirus care a oprit sportul mondial, Leizpig şi Dortmund s-au luptat cu şanse reale la titlu, însă, odată cu revenirea meciurilor din Bundesliga, cele două au înregistrat rezultate dezamăgitore, Bayern Munchen a profitat şi a defilat către titlul pe care l-a câştigat în această săptămână. Cu siguranţă că astăzi ne aşteptăm la spectacol total, în direct la Telekom Sport 1, după ce, în partida din tur, Borussia Dortmund şi Leipzig au încheiat la egalitate, scor 3-3.

LIVE VIDEO | Etapă nebună în Bundesliga, astăzi, de la 16:30. Granzii Germaniei joacă la Telekom Sport. Programul complet al etapei

Şi pe Telekom Sport 3 e meci tare. Două dintre echipele care au trecut cu bine peste pauza de trei luni impusă de pandemia de coronavirus sunt Hertha Berlin şi Bayer Leverkusen. Echipa din capitala Germaniei are acum trei înfrângeri consecutive, însă toate aceste rezultate dezamăgitoare au venit în urma unei relaxări a jucătorilor lui Labbadia. Odată cu reluarea meciurilor din Bundesliga, Hertha a obţinut trei victorii în primele patru meciuri disputate, iar astăzi, de partea cealaltă, se va afla Bayer Leverkusen, echipă care speră chiar la o clasare pe locul al doilea în Bundesliga la finalul sezonului.

Program Bundesliga la Telekom Sport, sâmbătă, 20 iunie:

  • Leipzig - Borussia Dortmund (16:30, Telekom Sport 1)
  • Bayern Munchen - Freiburg (16:30, Telekom Sport 2)
  • Hertha Berlin - Bayer Leverkusen (16:30, Telekom Sport 3)
  • Schalke - Wolfsburg (16:30, telekomsport.ro)
  • Dusseldorf - Augsburg (16:30)
  • Hoffenheim - Union Berlin (16:30)
  • Koln - Frankfurt (16:30)
  • Mainz - Werder Bremen (16:30)
  • Paderborn - Gladbach (16:30)

Afla mai multe despre: bundesliga 

viewscnt
Articole similare