Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Show total în Cupa Germaniei! Bayern s-a calificat în sferturi, dar a avut emoţii pe final, cu Hoffenheim. S-a calificat şi Leverkusen

VIDEO | Show total în Cupa Germaniei! Bayern s-a calificat în sferturi, dar a avut emoţii pe final, cu Hoffenheim. S-a calificat şi Leverkusen

Bundesliga

Comentarii

Alte două meciuri din optimile de finală ale Cupei Germaniei s-au jucat miercuri la Telekom Sport. Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen s-au calificat în sferturile de finală ale competiţiei.

Bayern s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Germaniei după o partidă extrem de spectaculoasă cu Hoffenheim. Oaspeţii au deschis scorul după şapte minute de joc. Boateng şi-a trimis mingea în propria poartă. Cei de la Bayern s-au enervat, iar egalarea a venit tot după un autogol al lui Hubner. Până la pauză s-a făcut 3-1: Muller şi Lewandowski au punctat pentru Bayern. În repriza a doua s-a mai înscris de trei ori. Lewandowski a punctat pentru a 35-a oară în acest sezon în toate competiţiile. Pentru Hoffenheim a mai punctat Dabbur de două ori, dar oaspeţii au fost învinşi şi au părăsit competiţia.

Bayer Leverkusen a revenit după doi ani în  sferturile de finală ale Cupei Germaniei după victoria cu emoţii cu Stutgart. Golurile au venit în ultimele 20 de minute de joc. Bredlow, portarul şvabilor, şi-a dat un autogol ridicol. Leverkusen a făcut 2-0 după reuşita lui Alario şi se părea că trecerea turului este asigurată. Wamagituka a marcat golul echipei de pe locul al treilea din Zweite Bundesliga. În prelungiri, Klimowicz a ratat incredibil o şansă de 2-2, iar Bayer merge în sferturi.  

Afla mai multe despre: bayern munchencupa germaniei 

viewscnt
Articole similare