Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Show total în Serie A! Real a câştigat derby-ul cu Sevilla. Dortmund, doar egal în deplasare. Vezi aici rezumatele meciurilor de duminică

VIDEO | Show total în Serie A! Real a câştigat derby-ul cu Sevilla. Dortmund, doar egal în deplasare. Vezi aici rezumatele meciurilor de duminică
Comentarii

Urmăreşte mai jos rezumatele meciurilor transmise de Telekom Sport din cele mai importante campionate din Europa: Serie A, La Liga şi Bundesliga.

La Frankfurt, în faţa a 50.000 de suporteri, Borussia Dortmund a condus de două ori, dar nu a reuşit să câştige duelul cu Eintracht. Axel Vitsel a deschis scorul cu primul său gol din acest sezon de Bundesliga, dar galben negrii au fost egalaţi chiar înainte de pauză. Scenariul s-a repetat şi în repriza a doua. Borussia a marcat prin Jadon Sancho şi când mai erau doar câteva minute de joc, Eintracht a egalat şi a stabilit scorul final 2-2. 

Roma s-a impus cu un gol venit după expirarea celor trei minute de prelungiri ale meciului de la Bologna. Dzeko a dus toate punctele în capitală după un contraatac al oaspeţilor. Ştefan Radu şi Immobile au revenit printre titularii lui Lazio după ce nu au venit la Cluj la mijlocul săptămânii trecute, iar romanii au regăsit gustul victoriei. Benzar a intra in ultimele 20 de minute ale partidei dintre Lecce si Napoli si a gresit la golul cu care Fernando Llorente a inchis tabela. Atalanta şi Fiorentina au oferit un nou meci spectaculos. Toscanii au condus cu 2-0 la Bergamo, dar au plecat cu un singur punct. Sampdoria a bifat primele puncte ale sezonului, după victoria la limită cu Torino. Gabbiadini a marcat singurul gol al meciului. Cu Vlad Chiricheş titular, Sassuolo a învins acasă pe SPAL. 

Echipa lui Zidane s-a impus cu 1-0 într-un meci greu, cu Sevilla, în deplasare. Valencia a făcut încă un pas greşit în la Liga. Liliecii au remizat contra ultimei clasate, Leganes. Parejo a deschis scorul din lovitură de la 11 metri. Oscar a stabilit scorul final înainte de pauză. S-a terminat 1-1, iar Leganes a obţinut primul punct din acest sezon. La Bilbao, Athletic nu a avut probleme contra lui Alaves. Real Sociedad a făcut spectacol pe terenul lui Espanyol şi a plecat cu toate punctele. A fost o saptamana perfecta pentru Getafe. Dupa succesul din Europa League cu Trabzonspor a urmat prima victorie din acest campionat.

Afla mai multe despre: bundesligala ligaserie a 

viewscnt
Articole similare