Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Show TOTAL la Parma - Torino. Cinci goluri, două penalty-uri şi un cartonaş roşu. Vezi AICI rezumatul şi clasamentul actualizat din Serie A

VIDEO | Show TOTAL la Parma - Torino. Cinci goluri, două penalty-uri şi un cartonaş roşu. Vezi AICI rezumatul şi clasamentul actualizat din Serie Agalerie foto

Serie A

Comentarii

Parma - Torino, meciul care a închis etapa cu numărul şase din Italia, a fost plin de eveniment. Urmăreşte rezumatul partidei mai jos.

Parma si Torino au oferit o prima repriza nebuna pe Ennio Tardini in ultima partidă a etapei a sasea din Serie A. In minutul 12 era 1-1 dupa reusitele lui Kulusevski si Ansaldi. Torino a ramas in zece la capatul primei jumatati de ora. Bremer a facut hent in careu si a vazut al doilea galben. Gervinho nu l-a putut insa invinge pe Sirigu de la punctul cu var. A venit randul oaspetilor sa beneficieze de un penalty, iar Belotti nu a gresit si a marcat pentru a cincea oara in acest sezon. La ultima faza a reprizei, danezul Cornelius si-a trecut in cont prima reusita in tricoul Parmei.

In partea secunda s-a mai marcat o singura data. Rezerva Inglese a punctat pentru 3-2 si cele doua echipe au cate 9 puncte dupa sase etape.

La finalul etapei cu numărul şase, Inter ocupă prima poziţie cu 18 puncte. Campioana en-titre, Juventus, este pe doi cu 16 puncte, iar Napoli şi Atalanta ocupă ultimele locuri de UEFA Champions League. Pe poziţiile de Europa League se află cele două echipe din Roma. La retrogradare sunt, în ordine, Genoa (5 puncte), SPAL (3 puncte) şi Sampdoria (3 puncte). 

Afla mai multe despre: serie aparmatorino 

viewscnt
Articole similare