Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SHOW TOTAL la primul All Star Game fără EST vs VEST! Echipa lui LeBron a câştigat în ultimele secunde

VIDEO | SHOW TOTAL la primul All Star Game fără EST vs VEST! Echipa lui LeBron a câştigat în ultimele secunde

Baschet

Comentarii

A fost spectacol total aseară în All Star Game-ul NBA, în direct la Telekom Sport. Echipa lui LeBron James a cucerit trofeul vedetelor după o revenire de senzaţie.

All Star Game 2018 a fost unul cu totul special. Pentru prima oară în istorie s-a renunţat la formatul clasic Est contra Vest, iar cei mai buni jucători ai momentului şi-au ales singuri echipele. Decizia s-a dovedit una excelentă. Meciul vedetelor a fost cel mai disputat din ultimii ani.

Stephen Curry şi coechipierii săi au dominat în permanenţă jocul, dar nu au putut să se desprindă decisiv. Iar LeBron James i-a pedepsit. Cu 29 de puncte, 8 recuperări şi 10 assisturi, starul lui Cleveland Cavaliers şi-a condus echipa spre o revenire de senzaţie. Cu mai puţin de 40 de secunde rămase din meci, echipa regelui James a trecut în avantaj.

Westbrook a marcat şi el şi le-a lăsat 10 secunde celor din echipa Curry să revină. Superstarul de la Golden State Warriors a fost însă blocat excelent pe buzzer. La final, Le Bron James şi-a primit partea de laude. A fost declarat MVP al meciului pentru a treia oară în carieră.

Afla mai multe despre: lebron jamesnbaall star gamegolden state warriors 

viewscnt
Articole similare