Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şi-a adus aminte de începuturile sale în fotbal! Ciprian Deac, sfaturi pentru tinerii fotbalişti prezenţi la Juventus Camp: "Eu nu am făcut aşa în Germania"

VIDEO | Şi-a adus aminte de începuturile sale în fotbal! Ciprian Deac, sfaturi pentru tinerii fotbalişti prezenţi la Juventus Camp: "Eu nu am făcut aşa în Germania"

Inedit

Comentarii

Fotbalistul CFR-ului a fost invitat la evenimentul desfăşurat la Cluj şi le-a ţinut un discurs puştilor care aspiră la o carieră în fotbalul mare.

Mijlocaşul campioanei a încercat să le explice micuţilor de ce lucruri s-a lovit atunci când a ajuns să joace pentru Schalke. 
 
"În 2010, când am fost transferat în Germania, nu puneam foarte mult accent pe alimentaţie şi aveam tot timpul probleme cu greutatea. Aveam 3-4 kile în plus şi antrenorul tot timpul îmi atrăgea atenţia. Stând acolo un an de zile am învăţat ce înseamnă să fii profesionist. Nu e doar să vii la antrenament două ore şi să te duci acasă. Nu asta e viaţa de sportiv. Viaţa de sportiv înseamnă sacrificii, înseamnă odihnă foarte multă, alimentaţie şi antrenament la maximum. Acolo am învăţat ce înseamnă să fii profesionist adevărat" a sunat descrierea lui Deac. 
 
Jucătorul de 33 de ani le-a explicat copiiilor ce trebuie să facă pentru a alege drumul corect. 
 
"Ca să ajungeţi fotbalişti, trebuie să faceţi foarte multe sacrificii. Îmi aduc aminte de copilăria mea, nu am avut vacanţe, când prietenii din faţa blocului mă chemau să mergem în oraş sau la piscină, eu tot timpul aveam antrenamente. Este un sacrificiu foarte mare pentru un copil să nu se bucure de copilărie. Dar tot timpul am avut în gând că dacă o să fac sacrificii şi o să fiu serios, pot să ajung fotbalist" a mai adăugat fotbalistul vişiniilor. 
 

Afla mai multe despre: cfr clujdeacjuventus campcariera 

viewscnt
Articole similare