Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şi-a luat deja ADIO de la suporteri! Se intră în linie dreaptă pentru cel mai MARE transfer din această vară! Totul este pus la punct

VIDEO | Şi-a luat deja ADIO de la suporteri! Se intră în linie dreaptă pentru cel mai MARE transfer din această vară! Totul  este pus la punct

Fotbal

Comentarii

Campionatele sunt pe terminate şi pregătesc transferuri bombă în Europa. Unele sunt deja perfectate şi nu urmează decât ca jucătorii să se alăture noilor echipe. E şi cazul celui mai valoros jucător de la Ajax care şi-a luat deja adio de la suporteri.

Ajax e campioană în Olanda în proporţie 99,99%, cu o etapă înainte de final. Duminică, lăncierii au jucat ultimul meci pe Johan Cruyff Arena din acest sezon, 4-1 cu Utrecht, după golurile semnate van de Beek şi Huntelaar şi dubla lui Tadic. Pentru Frenkie de Jong, a fost ultimul meci jucat în faţa propriilor suporteri. După ultima etapă, cu de Graafshap, de Jong îli va face bagajele şi se va muta la Barcelona. Încă din ianuarie a devenit oficial transferul său la echipa catalană, în schimbul a 75 de milioane de euro. 

La finalul meciului cu Utrecht, mijlocaşul a avut parte de o despărţire emoţionantă alături de fanii din tribune.

De Jong nici nu-şi imagina ce surpriză i-au pregătit fanii la ieşirea din stadion. Atât el cât şi iubita lui au rămas şocaţi când au văzut mii de fani strigându-i numele. 

Afla mai multe despre: de jongbarcelonaajaxsuporteri 

viewscnt
Articole similare