Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şi-a luat jucăriile şi-a plecat. Moment INCREDIBIL petrecut în timpul unui meci de box profesionist: a ieşit din ring după primul gong. Explicaţia

VIDEO | Şi-a luat jucăriile şi-a plecat. Moment INCREDIBIL petrecut în timpul unui meci de box profesionist: a ieşit din ring după primul gong. Explicaţia

Box

Comentarii

Meciul de şase reprize dintre nigerianul Efe Ajagba şi americanul Curts Harper se anunţa unul extrem de interesant. A fost într-adevăr interesant, dar nu prin desfăşurarea sa, ci prin momentul unic pe care l-a oferit Harper.

Când crezi că le-ai văzut pe toate, cineva se decide să plece din ring înainte de primul pumn al unui meci de box. Asta a făcut Curtis Harper vineri noaptea în timpul partidei cu Efe Ajagba.

Neînvins în 6 meciuri la profesionism, Ajagba a câştigat partida cu Harper fără să-l atingă pe boxeur-ul american. Asta pentru că imediat ce arbitrul a dat drumul meciului, Curtis Harper a ieşit nestingherit din ring şi a pierdut meciul prin descalificare.

 

 

Antrenorul său, Nate Campbell a reacţionat imediat: ”M-am simţit ruşinat. Acest băiat ne-a oferit tuturor o mostră incredibilă de lipsă de respect. Atât mie, cât şi fanilor săi, dar şi soţiei sale”.

Harper ar fi comunicat reporterului PBC Jordan Hardy că a luat această decizie pentru că a considerat că nu a primit o sumă de bani suficient de mare pentru a boxa în faţa lui Ajagba.

Curtis Harper nu a fost singurul boxer care a ieşit din ring într-o manieră neaşteptată la gala FS1 PBC. Jamontay Clark a arătat spirit de luptă şi ambiţie dusă la extrem în partida cu Jeison Rosario. Agresivul Rosario l-a lovit atât de puternic pe Jamontay încât l-a scos din ring. Şi totuşi, americanul în vârstă de 23 de ani a revenit, cumva, în ring, chiar dacă la final s-a recunoscut învins. 

 

 

Afla mai multe despre: boxcurtis harperefe ajagba 

viewscnt
Articole similare