Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şi-a reîntâlnit foştii colegi: "Am adunat amintiri frumoase" Adi Popa, învins de foştii stelişti de la CFR Cluj

VIDEO | Şi-a reîntâlnit foştii colegi: "Am adunat amintiri frumoase" Adi Popa, învins de foştii stelişti de la CFR Clujgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul ajuns în această iarnă la Ludogoreţ i-a avut ca adversari în meciul cu CFR Cluj pe foştii săi coechipieri din perioada Steaua, Giedrius Arlauskis şi George Ţucudean.

Adi Popa a pierdut pentru a doua oară în faţa unei echipe româneşti în această iarnă. După ce a fost învinsă de FC Botoşani, Ludogoreţ a pierdut şi cu CFR Cluj. 
 
"Tot timpul este o revedere plăcută, pentru că am adunat amintiri frumoase. Chiar ultimul titlu, din ce îmi amintesc, se leagă de Arla, de Ţucu, de Claudiu. Aşa este fotbalul. De obicei ne întâlneam ca şi coechipieri la echipa naţională, acum ca adversari în meci amical" a declarat fotbalistul de 30 de ani. 
 
Adi Popa va avea o favorită în certă în lupta pentru titlu. Îi va ţine pumnii fostei sale echipe, FCSB. Însă îi avertizează pe roş-albaştri după ce a văzut potenţialul CFR-ului. 
 
"Sunt o echipă solidă, îi ştiam din Liga I, din ce am apucat să văd în meciuri cât am fost plecat. Este o echipă solidă, care se bate la campionat. Este campioana en titre şi are şanse şi anul acesta. Va fi o luptă interesantă" crede Adi Popa. 
 
 
Coechipierul lui Adi Popa de la Ludogoreţ, Claudiu Keşeru, a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care este alături de cei doi foşti fotbalişti ai roş-albaştrilor, Arlauskis şi Ţucudean. 
 

Afla mai multe despre: adi popaarlauskisţucudeanfcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare