Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şi croaţii lui Dinamo simt apropierea marelui derby: "E bun şi un punct" Cum văd meciul Puljic şi Mrzljak

VIDEO | Şi croaţii lui Dinamo simt apropierea marelui derby: "E bun şi un punct" Cum văd meciul Puljic şi Mrzljak
Comentarii

Dacă Mrzljak ar putea bifa în premieră un duel împotriva FCSBului, pentru Puljic poate fi a cincea confruntare cu roş-albaştrii.

Fundaşul a revenit în Ştefan cel Mare după 3 ani. În sezonul 2015 - 2016, Dinamo nu a pierdut niciun meci în faţa vicecampioanei cu el pe teren. Şi au fost 4 în total. 
 
"Poate nu este chiar meciul sezonului dar este unul important. Dacă vom câştiga toate cele 3 puncte vom trece peste ei şi ne vom mai apropia de primele 6 echipe din clasament, aşa că putem spune că este un meci important. Nu cel mai important, dar unul dintre ele. Vrem să câştigăm, bineînţeles, dar şi dacă nu vom pierde ar fi un rezultat bun" a spus Puljic. 
 
 
Mult mai tânăr decât Puljic, Mrzljak speră să roş-albii să le recâştige încrederea suporterilor după primul clasic al României din acest sezon. 
 
"De fiecare dată când jucăm cu FCSB contează mai mult. Din cauza asta se vede câtă lume vine la meci, sperăm că o să fie plin stadionul, că o să fie fanii noştri alături de noi şi contează. Dar acum e echipa de pe locul 9 şi echipa de pe locul 10, dar după meci vom merge mai sus. Din cauză că am început slab campionatul, nu putem să avem mari speranţe să cerem de la fani să vină la meci, să fie stadionul plin dar sper ca prin jocul nostru să arătăm că merită să fie plin" a comentat Mrzljak. 
 

Afla mai multe despre: dinamomrzljakpuljicderbyfcsb 

viewscnt
Articole similare