Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şi Ioan Andone se arată deranjat de atitudinea arbitrilor: "Nu am mai văzut aşa răutate" Ce soluţie propune managerul în scandalul cu antrenorii

VIDEO | Şi Ioan Andone se arată deranjat de atitudinea arbitrilor: "Nu am mai văzut aşa răutate" Ce soluţie propune managerul în scandalul cu antrenorii

Arbitraj

Comentarii

Mai mulţi antrenori s-au plâns în acest sezon după deciziile fluieraşilor de a-i trimite în tribune.

Sezonul actual a stabilit un nou record al eliminărilor dictate împotriva tehnicienilor de când Liga I se desfăşoară în sistemul play-off şi play-out. Iar Ioan Andone consideră că această creştere trebuie pusă pe seama excesului de zel al oamenilor în negru. 

"E foarte importantă colaborarea asta a arbitrului, că tu nu eşti nebun pe bancă să te apuci să-l înjuri în faţă. Stai liniştit dacă vezi omul, poate să greşească şi el, că nu e maşină arbitrul. Dar să colaboreze cu tine şi cu jucătorii în teren. E foarte important să le explice, fault pentru asta. Ce a fost în începutul ăsta de campionat - de când e fotbalul în România nu am văzut aşa răutate din partea lor. Dacă se vor întâlni, o să aflăm, că fiecare o să îşi spună doleanţele" este părerea managerului general al celor de la FC Voluntari. 
 
Acesta vine cu o variantă pentru revenirea la normal a situaţiei. 
 
"E un lucru bun dacă s-ar întâlni antrenorii cu arbitrii. Să spună fiecare ce doare şi antrenorii trebuie lăsaţi şi arbitrii să înţeleagă, pe bancă. Dacă nu te înjură şi dacă nu provoacă şi nu face nenorociri pe bancă, domnule, lasă-l pe bancă. Orice echipă are nevoie de antrenor pe bancă. Dacă Conte făcea în campionatul nostru ce a făcut la Barcelona, îi dădea 4 etape. L-a lăsat, a venit arbitrul, a discutat cu el, linişte te rog, linişteşte-te că eu conduc jocul" a reacţionat Andone. 
 

Afla mai multe despre: ioan andonearbitriscandalantrenori 

viewscnt
Articole similare