Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şi lui Tătăruşanu i-a "plăcut" gazonul de pe Naţional Arena: "Te simţi ca la Mamaia"

VIDEO | Şi lui Tătăruşanu i-a "plăcut" gazonul de pe Naţional Arena: "Te simţi ca la Mamaia"

Echipa națională

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a văzut derbyul Dinamo - FCSB jucat pe Naţional Arena şi a comparat gazonul cu ..nisipul fin de la Mamaia:)

Ciprian Tătăruşanu este optimist că naţionala va termina cu bine campania din această toamnă. Grupele Ligii Naţiunilor se termină după dubla cu Lituania şi Muntenegru. 
 
"Două partide destul de dificile, ca toate celelalte care au fost până acum. Este o grupă echilibrată, sperăm ca Serbia să se încurce şi noi să obţinem două victorii. Mai cred că puterm termina primii, dar nu mai depindem de noi. Trebuie să stăm la mâna Serbiei acum. Lituania nu e un adversar chiar atât de slab cum îl crede lumea. Noi am simţit-o pe pielea noastră, şi Serbia la fel" a spus portarul naţionalei. 
 
România va juca a doua oară fără spectatori în mai puţin de două luni şi jumătate. 
 
"Să joci fără spectatori este oribil. Nu ştiu ce am putea să le spunem noi oamenilor care vin la stadion. Ei vin, plătesc biletul şi strigă şi vorbesc ceea ce vor. Din păcate, totul se răsfrânge asupra noastră, a echipei de fotbal. Dacă aşa a decis UEFA, noi vom încerca să obţinem o victorie şi fără spectatori" a adăugat goalkeeperul care evoluează la Nantes. 
 
Meciul cu Lituania se va juca la Ploieşti, pe Ilie Oană, o arenă cu un gazon mult mai bun decât cel de pe Naţional Arena, unde ultima oară s-a jucat derbyul României. 
 
"Am văzut, au jucat la Mamaia, pe plajă.  Păi mai bine nu se poate, decât mai prost. Chiar nu mă interesează ce face Primăria, doar să ne pună la dispoziţie un gazon pe care să nu ne fie frică să jucăm fotbal şi să ne accidentăm. Federaţia eu cred că ar fi în stare să ne pună la dispoziţie toate condiţiile necesare" a încheiat Tătăruşanu. 
 

 

Afla mai multe despre: tatăruşanuserbianaţionalăgazon naţional arena 

viewscnt
Articole similare