Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sibienii, entuziasmaţi la revenirea acasă: "Ne lăsăm de meserie dacă nu reuşim nici acum" Secretul remizei contra campioanei

VIDEO | Sibienii, entuziasmaţi la revenirea acasă: "Ne lăsăm de meserie dacă nu reuşim nici acum" Secretul remizei contra campioanei

Hermannstadt​

Comentarii

De când a promovat în Liga I, Hermannstadt a jucat pe stadionul Municipal din Sibiu doar 5 dintre cele 29 de partide programate acasă în campionat.

De pe loc retrogradabil, ardelenii aşteaptă ca întoarcerea pe propria arenă să îi ferească de emoţiile din primăvară atunci când s-au salvat doar după baraj. 
 
"Nu e o situaţie uşoară, dar avem încredere în lotul nostru, în antrenorul nostru că putem să ieşim din situaţia asta şi chiar se vede că uşor, uşor începem să mergem mai bine, mai ales acum, că ne-am întors acasă. Trebuie să avem încredere în fotbalul nostru. Dacă nu, trebuie să ne găsim altă meserie" a fost reacţia lui Romario Pires. 
 
După o serie de meciuri contra forţelor din Liga I, pentru Hermannstadt urmează 6 partide consecutive împotriva unor echipe ce ocupă acum locuri de play-out. 
 
"Suntem mulţumiţi. Am încercat să scoatem măcar un punct, am reuşit. Avem nevoie de Mister pe bancă, pentru că ne aduce un plus, are experienţă, suntem bine ca şi staff. Ţinând cont de evoluţiile pe care le-am avut la Târgu Mureş, cred că a fost exact în partea opusă. Adică fanii au reprezentat jucătorul numărul 12 pentru noi. Gazonul senzaţional, dar publicul a fost deosebit" a fost comentariul secundului Eugen Beza, cel care l-a înlocuit pe bancă pe suspendatul Eugen Neagoe. 
 

Afla mai multe despre: hermannstadtstadionsibiurevenirebezaromario pires 

viewscnt
Articole similare