Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Silviu Lung, erou în meciul cu a doua clasată din Turcia. Kayseri a ieşit din zona retrogradării

VIDEO | Silviu Lung, erou în meciul cu a doua clasată din Turcia. Kayseri a ieşit din zona retrogradării

Stranieri

Comentarii

Silviu Lung Jr. a fost unul dintre eroii lui Kayserispor în meciul din etapa a 15-a a campionatului Turciei, în victoria cu 3-0 asupra lui Kasimpaşa.

Cu Silviu Lung şi Cristi Săpunaru integralişti, Kayserispor a deschis scorul împotriva echipei de pe locul secund din Turcia încă din minutul 21. Tjaronn Chery a deschis scorul dintr-un penalti acordat după analiza VAR. Goalkeeperul român a ieşit apoi la rampă, reuşind să apere un penalty în minutul 37.
 
În startul părţii a doua, Kasimpaşa a beneficiat din nou de o lovitură de pedeapsă, dar nici de această dată nu a reuşit să înscrie. Silviu Lung a fost salvat de această dată de bară. Scăpată de cele două sperieturi, Kayserispor a profitat. Turuc şi Mensah au marcat şi au stabilit scorul final, 3-0.
 
În urma acestui succes, Kayserispor a ieşit din zona retrogradării. A urcat pe locul 15, cu un punct deasupra liniei. De cealaltă parte, Kasimpaşa îşi păstrează poziţia a doua în clasament, dar a căzut la şapte puncte în urma liderului Istanbul Başakşehir.
 

Afla mai multe despre: silviu lungvideokayserisporturciapenalty 

viewscnt
Articole similare