Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Silviu Lung jr., ca şi transferat de Beşiktaş! Şumudică: "Karius va pleca şi au nevoie de portar! E unul dintre cei mai buni din Turcia"

VIDEO | Silviu Lung jr., ca şi transferat de Beşiktaş! Şumudică: "Karius va pleca şi au nevoie de portar! E unul dintre cei mai buni din Turcia"

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică (48 de ani) a vorbit, în exclusivitate la Telekom Sport, despre posibilitatea ca Silviu Lung junior să ajungă la Beşiktaş, una dintre cele mai puternice echipe din Turcia. Antrenorul român, care adus pe Lung jr. în Turcia la Kayserispor, a întărit ideea unui transfer tare pentru goalkeeperul român, aşa cum a anunţat şi presa din "Ţara Semilunei".

Contractul lui Silviu Lung jr. va expira în vara lui 2020 şi acesta va face pasul spre o echipă mai puternică, Beşiktaş. Evoluţiile bune de la Kayseri sunt la un pas să-i aducă o supermutare în carieră românului. După ce star.com.tr. a anunţat că Lung jr. şi Beşiktaş au ajuns la un acord, Şumudică a comentat şi el această informaţia şi a spus că Loris Karius, portar împrumutat de Beşiktaş de la Liverpool, va pleca în vară.

"Eu ştiu că nu îl vor mai ţine în continuare (n.r. - pe Karius), este împrumutat. Va pleca în vară şi au nevoie de portar. (n.r. - Lung jr. ) El are continuitate în Turcia, Silviu a apărat foarte bine. Este cotat foarte bine, este unul dintre cei mai buni portari din Turcia la momentul acesta. Dacă nu ar fi Beşiktaş, ar fi altă echipă", a spus Marius Şumudică în direct la Telekom Sport.

Silviu Lung jr. a fost transferat în 2017 de Kayserispor, de la Astra, contra sumei de 350.000 de euro. Portarul român mai avea contract până vara viitoare şi în ultima perioadă au apărut zvonuri că ar fi dorit în campionatul Belgiei, dar şi în cel al Spaniei.

FC Sevilla, ofertă oficială pentru Silviu Lung jr.

La mijlocul lunii noiembrie, antrenorul lui Kayserispor, Bulent Uygun, a dezvăluit că mai mulţi jucători au ofertă să plece. Printre ei, şi Silviu Lung junior, care e dorit de andaluzi. Sevilla a şi făcut o ofertă oficială către Kayserispor pentru serviciile portarului, dar mutarea nu s-a realizat: ”Portarul nostru, Silviu Lung, a primit o ofertă oficială de la Sevilla. A fost vorba de o ofertă făcută acum ceva timp. Se va întâmpla din nou în ianuarie? Nu ştiu ce să zic, nu cred că este exclus. Pe Emre Demir îl vor imediat”, a mărturisit Bulent Uygun pentru Radyospor.

Afla mai multe despre: marius sumudicasilviu lung juniorbesiktasoferta 

viewscnt
Articole similare