Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Silviu Lung Junior despre şansele la titlu ale Universităţii Craiova: ”E nevoie de încredere, constanţă şi anduranţă”

VIDEO | Silviu Lung Junior despre şansele la titlu ale Universităţii Craiova: ”E nevoie de încredere, constanţă şi anduranţă”
Comentarii

Actualmente la Kayserispor în Turcia, Silviu Lung Jr nu şi-a uitat fosta echipă. Născut şi crescut în Craiova, goalkeeper-ul ce măsoară 1.89 de centimetri a analizat şansele la titlu ale actualei echipei antrenate de Devis Mangia.

Între 2007 şi 2011, Silviu Lung Junior a apărat poarta Craiovei în 57 de meciuri. Portarul în vârstă de 29 de ani laudă proiectul grupării oltene şi vorbeşte despre şansele la titlu ale fostei sale echipe: ”Ei trebuie să creadă, nu trebuie să cred eu. Ei trebuie să câştige cât mai multe meciuri, să aibă o constanţă în joc şi în rezultate şi atunci cu siguranţă o să vină şi titlul. Pentru că şi noi, când am câştigat titlul, din etapa a şasea până în ultima etapă am fost pe primul loc. Asta până la urmă este diferit la câştigarea unui titlu faţă de câştigarea unei cupe” explică fostul goalkeeper al Universităţii. 

Craiova a câştigat în sezonul trecut Cupa României după o finală cu FC Hermannstadt. Lung reaminteşte însă care sunt diferenţele dintre adjudecarea unui trofeu de tip Cupă şi câştigarea unui titlu de campion: ”Câştigarea unei Cupe este mult mai uşoară, ai doar cinci-şase meciuri, pe când titlul este o luptă de anduranţă. Trebuie să fii acolo sus, să câştigi etapă de etapă. Şi tocmai datorită acestui lucru, câştigarea unui titlu este cea mai importantă” a mai adăugat Lung Jr.

Silviu Lung Junior a fost campion al României cu Astra Giurgiu în sezonul 2015-2016, iar în 2013-2014 a câştigat cu aceeaşi formaţie Cupa României.

Afla mai multe despre: silviu lung junioru craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare