Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simeone e pe făraş de la Atletico Madrid, care n-a reuşit să câştige în deplasare. Rezultatele zilei din LaLiga

VIDEO | Simeone e pe făraş de la Atletico Madrid, care n-a reuşit să câştige în deplasare. Rezultatele zilei din LaLiga
Comentarii

Atletico Madrid a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 1-1, meciul din etapa a 17-a a campionatului Spaniei, disputat în compania formaţiei Almeria. În clasament, madrilenii au urcat pe loc de Liga Campionilor.

Getafe - Espanyol 1-2

Golurile weekend-ului în Europa vin de la Madrid. Joselu a deschis scorul în partida dintre Getafe şi Espanyol cu o execuţie de la jumătatea terenului. Atacantul catalanilor a înscris pentru a 10-a oară în acest sezon. Nici nu se terminaseră toate reluările pe care le merita bijuteria lui Joselu, că gazdele au egalat cu un alt gol superb. Unal a prins o torpilă senzaţională şi a făcut 1-1. Espanyol s-a impus cu reuşita din repriza secundă a lui Puado. Talentatul jucător a făcut o cursă în stil Messi şi a finalizat cu stil, iar echipa sa a câştigat pe terenul lui Getafe.

Almeria - Atletico Madrid 1-1

Simeone e pe făraş la Atletico. Madrilenii au călcat strâmb la Almeria, iar titlul rămâne un vis frumos. Correa a deschis scorul, dar El Bilal a egalat până la pauză. Atletico a terminat meciul în 10. Intrat în minutul 67, Reguilon a fost eliminat pentru 2 galbene în 4 minute.  

Afla mai multe despre: almeria - atletico madrid 1-1simeone 

viewscnt
Articole similare